Revelion 2015. Ce artişti cântă la petrecerile în aer liber din Bucureşti FOTO

Ultimele ore ale lui 2015 vor fi piatră de încercare pentru artiştii antamaţi pentru concertele în aer liber din întreaga ţară, dar şi pentru publicul sosit să îi vadă la temperaturi de -20 de grade.

31 dec. 2014, 07:29
Revelion 2015. Ce artişti cântă la petrecerile în aer liber din Bucureşti FOTO

Cum anul acesta PRO TV nu mai organizează un concert în aer liber, cam toţi cântăreţii postului au fost liberi să-şi completeze carneţelul de bal după ofertele primite, scrie libertatea.ro. În unele cazuri, mai mult decât generoase, căci noaptea dintre ani rotunjeşte binişor câştigurile cântăreţilor. Aşa se face că de Revelion, pentru cel mai mare spectacol public al Capitalei, ce se va desfăşura în Piaţa Constituţiei, Loredana Groza se alătură găştii lui Smiley, cot la cot cu colegul ei de la „Vocea României”, Tudor Chirilă, dar şi cu Delia.

Citeşte şi REVELION 2015: Topul celor mai petrecăreţe naţii. Pe ce loc se află românii

Cum Primăria Capitalei, organizatoarea evenimentului, l-a vrut pe Smiley să prezinte concertul (nu e nici o surpriză că partener în acest demers îi va fi „jumătatea” lui, Pavel Bartoş), acesta a impus mai multe nume din panoplia casei sale de discuri, Hahaha Production. Aşadar, pe lângă vedetele amintite vor dârdâi fredonând hituri şi Sore & Dorian Popa, Don Baxter, Speak, Brighi, Cabron, Jazzy Jo, Delia, Silviu Pasca, Feli şi Radio Killer.

Citeşte şi REVELION 2015: Ce tip de MACHIAJ trebuie să ai în noaptea dintre ani GALERIE FOTO

15.000 de euro pentru Lori

Mihaela Păun, directoarea centrului ArCuB, din cadrul Primăriei Capitalei, care s-a ocupat direct de discuţiile cu artiştii, ne-a declarat că pentru HaHaHappy New Year Bucureşti 2015 a încheiat contracte cu firmele de impresariat ale fiecărui artist în parte. În plus, surse din Primăria Capitalei ne-au spus că, pentru spectacolul pe care-l vor oferi în această noapte în Piaţa Constituţiei, artiştii de la Hahaha Production vor primi în total aproximativ 50.000 de euro, iar Loredana, în jur de 15.000 de euro.