REVELION 2017-2018. Adrian Enache s-a pregătit mai ceva ca femeile pentru noaptea dintre ani

Frumuseţea nu ţine cont de vârstă, aşa pare să-şi spună Adrian Enache. Deşi a ajuns la 51 de ani, celebrul artist se respectă şi are mare grijă de felul în care se prezintă în faţa lumii. Pentru că vrea să arate împecabil de Revelion, cântăreţul a dat fuga la salonul de înfrumuseţare.

28 dec. 2017, 08:50
REVELION 2017-2018. Adrian Enache s-a pregătit mai ceva ca femeile pentru noaptea dintre ani

Recent, îmbrăcat într-un pulover cu fermoar, cu un fular de gât şi cu o geantă pe umăr, Adrian Enache a mers într-un astfel de loc, sub privirile atente ale paparazzilor, scrie spynews.ro . Preţ de câteva ore, artistul şi-a băgat faţa în „reparaţii”. La ce tratamente a fost supus cântăreţul numai el ştie. Cert este că, după ce look-ul său a suportat câteva îmbunătăţiri, îndrăgitul bărbat a părăsit salonul încântat. Grăbit, Enache s-a urcat în autoturismul său şi s-a făcut nevăzut.

Citeşte şi Greşeli de machiaj pe care să nu le mai repeţi. Atenţie mare la noaptea de Revelion

Adrian Enache este renumit în lumea mondenă pentru faptul că apelează tratamente faciale, care să-l ajute să aibă un ten mai luminos. Ba mai mult, pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă, acesta şi-a îngheţat abdomenul.

„Folosesc loțiune de corp. Mă dau cu cremă în jurul ochilor. Frumusețea este de la mama. Un artist trebuie să arate bine”, a declarat artistul.

Adrian Enache s-a născut la 12 iunie 1966, în Galaţi. El este absolvent al Institutului Politehnic, secția Metalurgie, şi are diplomă de inginer. A mai urmat cursurile Școlii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor, după ce cinci ani a fost solistul formațiilor rock Phoebus și 6200 din orașul natal. Înainte de a se apuca de muzică, acesta a practicat fotbal de performanţă.