REVELION 2017. Unde cântă Carla’s Dreams de Revelion. Surpriză de proporţii

Trupele Carla's Dreams și Taxi sunt principalii invitați la Revelionul în aer liber organizat în acest an de Primăria Deva, în centrul istoric al municipiului, la granița dintre ani cerul urmând să fie iluminat de focurile de artificii, au anunțat vineri autoritățile locale.

30 dec. 2016, 13:39
REVELION 2017. Unde cântă Carla’s Dreams de Revelion. Surpriză de proporţii

Vor veni la Deva trupele Carla’s Dreams, Voxis, Adrian Sărmășan, Taxi, Topaz și Quas. Revelionul în aer liber se va încheia după miezul nopții, cu un impresionant spectacol de lasere și cu foc de artificii„, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Deva, Mona Voinescu.

Citeşte şi REVELION 2017. „Selfie de Bucureşti”, petrecerea organizată de Primăria Capitalei. Totul despre Revelionul din Piaţa George Enescu

Recitalurile în aer liber vor începe la ora 20,00 cu trupa timișoreană Voxis, iar la 20,45 vor urca pe scenă cei de la Carla’s Dreams. Vor urma Topaz, Quas și cantautorul Adrian Sărmășan. Spectacolul se va încheia cu evoluția trupei Taxi, al cărei recital va începe la ora 23,40 și va fi urmat de focurile de artificii.

Pentru noaptea de Revelion au mai fost pregătite focuri de artificii în mai multe localități ale județului Hunedoara, printre care Hunedoara, Petroșani și Hațeg.