REVELION 2019: Cozi uriaşe pentru biletele la petrecerea pensionarilor de Anul Nou

Înghesuială si cozi uriaşe pentru un bilet la ”Revelionul Pensionarilor 2018”. S-a intamplat la Galati, unde pensionarii s-au călcat în picioare pentru un tichet în valoare de 80 de lei. Biletele pentru Revelion pot fi cumpărate doar de bătrânii a căror pensie nu depăşeşte salariul minim pe economie.

27 dec. 2018, 10:54
REVELION 2019: Cozi uriaşe pentru biletele la petrecerea pensionarilor de Anul Nou

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Galaţi, în colaborare cu Teatrul Muzical Nae Leonard organizează Revelionul pensionarilor. Meniul este unul clasic, tradiţional românesc, iar de partea artistică se va ocupa formaţia Meteor din Iaşi. Meniul si programul artistic, dar şi preţul biletului, de doar 80 de lei de persoană, i-au atras pe pensionarii gălăţeni, care s-au aşezat la coadă de la ora 12.00 noaptea.

Chiar dacă s-au făcut liste pentru ca nimeni să nu se bage în faţă, în momentul în care au fost deschise caseriile, oamenii s-au îngrămădit la început şi au vociferat împotriva celor care au încercat să sară peste rând. În ciuda frigului şi a statului ore în sir la coadă, gălăţenii s-au arătat încântaţi că au reuşit să-şi cumpere bilete la Revelion. Din programul artistic nu vor lipsi tradiţiile şi obiceiurile de Anul Nou. Toate cele 1.150 de bilete puse la bătaie pentru petrecerea dintre ani au fost vândute. „Revelionul Pensionarilor 2018” este un eveniment organizat de Primăria municipiului Galaţi, în colaborare cu Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Fundaţia Andreiana Iuventus şi Asociaţia Sporting Club Galaţi.