Revelion 2022 în cluburile din Bucureşti. Cât costă să te distrezi la fiţe, preţurile ajung şi la 2.000 de euro pentru câteva ore de pretrecere

Restricţiile cauzate de pandemie au restrâns pentru mulţi români opţiunile de petrecere a Revelionului, astfel că pentru mulţi a rămas doar alegerea sărbătoririi pe plan local. În acest sens, oferta cluburilor bucureştene este foarte generoasă.

31 dec. 2021, 09:35
Revelion 2022 în cluburile din Bucureşti. Cât costă să te distrezi la fiţe, preţurile ajung şi la 2.000 de euro pentru câteva ore de pretrecere

Revelion 2022. După ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență a hotărât relaxarea restricțiilor pentru noaptea dintre ani, patronii restaurantelor și cluburilor din Capitală se întrec în oferte de Revelion. Totuşi, preţurile nu-s la îndemâna oricui, mai ales dacă vă gândiţi să sărbătoriţi într-un club de fiţe.

Astfel, cele câteva ore pe care le-aţi dori să le petreceţi în clubul Oxya v-ar costa aproximativ 2.000 de euro, în preţ fiind incluse show-uri de dans, cabaret și acrobații, cupă cum scrie cancan.ro.

În schimb, în Clubul Kayo preţul este aproape la jumătate. Pe lângă brățara de acces, în valoare de 300 de lei, doritorii mai trebuie să scoată din buzunar între 500 și 1.000 de euro pentru masă, în funcție de preferințe. Cât priveşte show-ul artistic, organizatorii au pregătit un program special cu FreeStay, Amadeea Violin și numere de acrobație.

Citeşte şi Programul Carrefour, Lidl de Revelion. Cum funcționează și alte mari lanţuri de magazine și mall-uri în această perioadă

IT Cucina, faimosul restaurant cu specific italienesc din mijlocul parcului Herăstrău, organizează o seară cu totul specială alături de Francesca Ilie și Trupa Vibes, trupa rezidentă a locației, pentru care clienții au plătit, de asemenea, 1.000 euro, mai scrie Cancan.

Cei care vor să se distreze până dimineață în Clubul Boa trebuie să știe că au de achitat aproximativ 350 de lei, pe brățara de acces și între 500 și 1.000 de euro pentru masă, iar Revelionul în Loka lounge costă aproximativ 300 de lei.

Citeşte şi Superstiții de Revelion și în Ajun. Ce să nu faceți sub nicio formă

Pe ultima sută de metri, unele locaţii au redus preţul biletelor, cum este cazul organizatorilor de la Palataul Ştirbey, din Buftea, unde preţul acum este de 490 lei, de la 550. Aveţi parte aici de muzică LIVE cu Higher Ground Orchestra și Ana Maria Mirica, entertainment și DJ.