Revelion la Opera Naţională Bucureşti

Un eveniment realizat într-un autentic stil românesc - Concertul de Anul Nou şi Petrecerea de Revelion - va marca ultima noapte a anului 2014, sărbătorită la Opera Naţională Bucureşti.

12 dec. 2014, 18:26
Revelion la Opera Naţională Bucureşti

Pe data de 31 decembrie, începând cu ora 20,00, iubitorii de muzică clasică, şi nu numai, sunt invitaţi în Sala Mare a Operei Naţionale Bucureşti pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou, „într-o atmosferă de sărbătoare”, solişti instrumentişti şi membri ai corului instituţiei urmând să aducă în prim plan momente îndrăgite din lucrări cu sonorităţi româneşti, prezentate publicului în cadrul unei suite de creaţii simfonice şi corale, intercalate cu partituri concertante pentru pian şi pentru vioară.

VEZI ŞI. Cum să te machiezi de Crăciun şi Revelion 2015

După încheierea concertului, seara va continua în foaierele şi saloanele ONB cu petrecerea de Revelion.

„Invitaţii se vor putea delecta cu bucate alese şi băuturi fine, meniul fiind disponibil şi în variantă vegetariană, dar şi pentru copii şi inspirat din rafinamentul bucătăriei boiereşti de altădată. Numeroase momente de muzică live vor contribui la reuşita acestei seri, iar trecerea în Noul An va fi marcată printr-un eveniment special desfăşurat pe Esplanada Operei”, precizează organizatorii într-un comunicat.

Biletele pentru Concertul de Anul Nou, dar şi pachetele pentru Revelion la Operă, care includ biletul la concert, dar şi accesul la petrecerea de după, pot fi achiziţionate online la adresa tickets.operanb.ro şi în reţeaua bilet.ro (lista punctelor de vânzare din reţeaua bilet.ro de unde se pot achiziţiona sau ridica biletele rezervate sau plătite poate fi accesată la www.bilet.ro/outlets.php), precum şi de la Casa de Bilete a ONB.

Citeşte şi: REVELION 2015. Cât costă să petreci noaptea dintre ani în restaurantele vedetelor FOTO