Revelion de lux: Croaziere pe Nil sau pe Marea Arabiei

Dacă v-aţi plictisit ca de Revelion să mergeţi în staţiunile montane, agenţiile de turism au pregătit şi oferte exotice pentru noaptea dintre ani. O variantă ar fi petrecerea mini vacanţei de Revelion pe vapor pe Nil sau în marea Arabiei.

15 nov. 2011, 15:37
Revelion de lux: Croaziere pe Nil sau pe Marea Arabiei

Cei care vor să petreacă altfel decât prevede tradiţia românească Crăciunul şi Revelionul, fără carne de porc şi fără vizite la munte, în căutare de zăpadă bună de ski sau săniuş, pot opta pentru Egipt sau Dubai, unde vara este la ea acasă mai tot timpul anului.

Varianta mai ieftină, începând de la 945 de euro de persoană, este reprezentată de o croazieră pe Nil. La Agenţia Prestige Tours, pentru suma cerută turistul va beneficia de 11 zile de vacanţă. Mai exact, şapte nopţi de cazare cu pensiune completă pe un vas de croazieră de cinci stele, o noapte cu demipensiune şi transport cu trenul şi o noapte cu mic dejun în Cairo, la hotel de patru stele. Preţul plătit de turist acoperă transportul  de la aeroport la hotel şi invers cu un autocar dotat cu aer condiţionat, intrările la obiectivele turistice menţionate în program, precum şi ghid local şi însoţitor român de grup.

Cea de-a doua variantă de petrecere a sărbătorilor de iarnă pe apă este o croazieră pe Marea Arabiei. Preţurile încep de la 2.058 de euro de persoană. În cele opt zile de croazieră turiştii vor vizita Dubai, Oman şi Emiratele Arabe Unite. Potrivit reprezentantului Cocktail Holidays, preţul pachetului turistic cuprinde printre altele şi alegerea cabinei, pensiune completă, recepţie organizată de către Căpitan şi serate cu meniuri şi spectacole speciale. Tot incluse în preţ vor fi şi utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, şezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plajă, precum şi accesul la bibliotecă.

În schimb, cei care aleg această destinaţie trebuie să mai plătească o taxă de port între 120 de euro şi 495 de euro, de persoană, în funcţie de durata croazierei.