Revelion România TV 2024. Petrecere-maraton de 16 ore, cu peste 200 de invitați. PROMO VIDEO

Duminică, 31 decembrie, de la orele 15.00, începe Super-Revelionul România TV. Pe parcursul a 16 ore, telespectatorii România TV vor petrece alături de cei peste 200 de invitați. Artiști, jurnaliști și politicieni vor fi responsabili cu voia bună la trecerea în noul an.

30 dec. 2023, 14:54
Revelion România TV 2024. Petrecere-maraton de 16 ore, cu peste 200 de invitați. PROMO VIDEO

Revelion România TV 2024. Însărcinați să aducă bună-dispoziție în casele românilor vor fi, printre alții: Vali Vijelie, Georgiana Lobonţ, Doiniţa Fluturu-Carp, Vlăduţa Lupău, Jean de la Craiova, Andreea Bănică.

Astfel, în noaptea de Revelion, în casele românilor vor răsuna melodii celebre precum: „Dă, Doamne, să nu mai mor”, „Of, mamă, liberarea-i grea”, „Eu aş da zilele mele”, „Te iubesc de mor”, „Între două nu te plouă”, „O fată hoinară”.

La interpretarea celor mai frumoase melodii de petrecere, artiştii au primit o mână de ajutor şi de la politicieni şi jurnaliştii România TV. Şi chiar dacă vocea le-a mai jucat feste, jurnaliştii, politicienii şi specialiştii pe care-i vedeţi zi de zi în emisiunile România TV au reuşit să se distreze pe cinste la repetiţii.

Citeste si Revelion România TV 2024. Întâmpină noul an cu voioşie, distracţie şi voie bună alături de cei mai iubiţi artişti şi de jurnaliştii România TV. PROMO VIDEO

În acest an, show-ul de Revelion va fi prezentat de Vlăduţa Lupău, Marius Niţă şi Ioan Korpos.

Telespectatorii din toata țara şi din diaspora se vor putea distra urmărind cele mai frumoase duete dintre artiști, politicieni și jurnaliști în noaptea dintre ani. Surprizele vor veni pe bandă rulantă pentru telespectatori. Politicienii, jurnaliștii și artiștii vor cânta, vor dansa și vor face spectacol.

Aşa că nici în 2024 nu trebuie să rataţi mega-petrecerea de Revelion pe care România TV v-a pregătit-o şi care, în anii trecuţi, a fost lider de audienţă în noaptea dintre ani.

Citeste si Revelion România TV 2024. Artişti, jurnalişti şi politicieni, într-un show memorabil la trecerea dintre ani. PROMO VIDEO