Revelion spectaculos la România Tv. Confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit, politicienii și artiștii încing atmosfera în noaptea dintre ani

Noaptea dintre ani se anunță a fi una incendiară. Va fi mare petrecere la România Tv, postul de știri nr. 1 din țară, care pregătește o mulțime de surprize pentru noaptea de Revelion.

29 dec. 2022, 16:18
Revelion spectaculos la România Tv. Confruntarea starurilor într-un show nemaipomenit, politicienii și artiștii încing atmosfera în noaptea dintre ani

Românii vor avea parte de o ediție cu adevărat spectaculoasă. Gazdele Revelionului de la RomâniaTv din acest an vor fi Georgiana Lobonț, Ioan Korpoș și Marius Niță. Nu vor lipsi nici invitații care vor transforma ediția într-una cu adevărat memorabilă. George Simion, Vali Vijelie, Maria Cârneci, Maria Dragomiroiu, Cătălin Crișan sunt câțiva dintre invitații anunțați deja, însă sunt și o mulțime de invitați-surpriză. Alături de artiști și politicieni, vor fi prezenți și jurnaliștii România Tv, Victor Ciutacu și Andreea Crețulescu, în ipostaze nemaivăzute până acum.

Toți invitații, unii dintre ei ascunși în spatele unor măști, vor face duete impresionante, vor dansa și vor încinge atmosfera.

Cel mai urmărit Revelion din țară, prezentat până acum de Dan Negru, se mută în acest an la România Tv. Câteva celebrități se vor ascunde în spatele unor măști, iar ceilalți invitați vor fi nevoiți să ghicească despre cine e vorba. Confruntarea se anunță a fi plină de surprize.

Georgiana Lobonț, gazda ediției speciale de Revelion, a dezvăluit că în spatele măştii Irinei Loghin este un bărbat extrem de cunoscut în România, dar foarte greu de ghicit. De altfel, în spate măştii lui Dan Ciotoi va sta o doamnă foarte bine deghizată.

„Crăciun fericit, dragilor! Este o mare bucurie să fiu alături de voi şi să prezint Revelionul României TV, un Revelion al măştilor, dar şi al duetelor! Vă promit că o să fie un super Revelion, alături de colegii mei, Ioan Korpoş şi Marius Niţă.

O să fie senzaţional, show de show, petrecere şi voie bună, aşa cum ne place nouă, românilor- Anul acesta o să fie cel mai tare Revelion la România TV, pentru că avem cele mai tari măşti, cu politicieni, cu artişti, cu interpreţi valoroşi şi cunoscuţi ai României. Vă promit că o să râdem până la lacrimi împreună, pentru că totul este amuzant, pe bază de veselie, de distracţie.

Se vor smulge peruci, se vor demachia bărbaţii care vor interpreta artiste mari ale României. O să vă mai spun faptul că George Simion va face senzaţie şi va cânta alături de taraful care a cântat la nunta lui. Va fi un moment memorabil, aşa cum va fi şi momentul nostru, momentul meu alături de Vali Vijelie”, a dezvăluit Georgiana Lobonţ.