Revendicați un loc fruntaș în topul căutărilor în Google – eAdvertising vă poate ajuta!

Vă imaginați că aveți mai mult succes, că vindeți mai mult, vă imaginați la un next level al afacerii. Nu trebuie să vă imaginați, ci să vă doriți și să acționați în această privință. Iar marea bătălie între competitorii aceleiași nișe este în online.

14 apr. 2021, 13:58
Revendicați un loc fruntaș în topul căutărilor în Google – eAdvertising vă poate ajuta!
Milioane de oameni sunt conectați şi caută online

Aici există un potențial enorm pentru că publicul este vast și milioane de oameni sunt conectați, caută online și doresc să găsească produse sau servicii de calitate. Afacerea voastră trebuie să le fie răspuns imediat. Cum faceți asta? Cu o campanie complexă și eficientă, prin SEO, iar agenția de digital marketing eAdvertising vă poate ajuta în acest sens.

Câștigați loc în online

Trăim în era digitală, când principala sursă de informare este online-ul. Oamenii caută cu ajutorul marelui Google un răspuns rapid. Iar primele rezultate, cele pe care motorul de căutare le consideră relevante, sunt pozițiile într-un top al competiției. Toată lumea râvnește la primele locuri din top, de pe podium și iată că și în online se întâmplă același lucru.

eAdvertising – Agenție de marketing digital și SEO înțelege că online-ul este locul perfect pentru promovarea serviciilor și produselor. Înțelege că aici sunt categorii de persoane de vârste diferite, că sunt canale de promovare diferite, precum și nișe de business-uri diferite. Cu obiective clar stabilite, pune bazele unei promovări eficiente.

Cum face asta? Prin campanii Google Ads, prin campanii SEO și prin conținut creat special și adaptat unei nișe, publicat în marile trusturi de presă locale și naționale.

Merită?

Cine nu a auzit de promovarea în mediul online este, de fapt, străin de metodele actuale de promovare. Desigur, în orice manieră ați alege să vă faceți cunoscut, este bine, dar nu de ajuns. Ca în aproape orice domeniu, secretul succesului nu este neapărat să aplicați o teorie, o tehnică, ci mai degrabă să o adaptați. Așadar, adaptând promovarea la necesitățile clientului în zilele noastre, la comportamentul acestuia, nevoia de promovare online este absolut necesară.

Din lista de campanii Google Ads administrate de eAdvertising descoperim nișe atât de diverse, de la cele ce țin de produse și servicii pentru părinți la cele pentru vârsta a treia, nișe de beauty sau stil la cele tehnic, de profil industrial, comerț etc. Indiferent de tipologia business-ului, există un teren comun, acela de a vă crește numărul de clienți, de persoane interesate, de a vă crea sau consolida brandul. Iar în timp totul duce la un număr mai mare de vânzări.

Centrat pe rezultate

Orice campanie de promovare are ca scop rezultatul cuantificat fie el prin mai multe vânzări, fie prin creșterea de încredere în brand sau ambele la un loc. Campaniile SEO și de Google Ads administrate de agenția de digital marketing eAdvertising sunt user centered, au în vedere dinamica cu care se schimbă topul factorilor de ranking impuși de Google și cu eforturi comune, ca parte din campaniile desfășurate, își propune să vă creeze o identitate în online și să vă diferențieze între concurenți.

Despre cum să câștigați șansa de a fi în topul căutărilor în Google și cum să faceți ca site-ul deținut să vă ajute să fiți relevanți în domeniul în care activați descoperiți direct de la specialiști, din pagina oficială e-advertising.co.

Contact:

Str. Mărășești Nr. 18, Et. 1, Suceava

[email protected]

0743 243 306