Revoltă la căpătâiul copilului ucis de câini. Ecaterina Andronescu, huiduită pe scările bisericii VIDEO

Fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu şi liderul sindical Anton Hadăr au fost huiduiţi pe treptele bisericii, informează România TV. Cei doi au luat parte la slujba de înmormântare a băieţelului ucis de câini, în Capitală.

05 sept. 2013, 10:43
Revoltă la căpătâiul copilului ucis de câini. Ecaterina Andronescu, huiduită pe scările bisericii VIDEO

Oamenii veniţi să sprijine familia lui Ionuţ s-au revoltat la vederea fostului ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu şi liderului sindical Anton Hadăr. Cei prezenţi la înmormântare au acuzat autorităţile că nu fac nimic.

Citeşte şi Mesaj SFÂŞIETOR al tatălui băieţelului ucis de câini: Cine iubeşte maidanezii să vină să-mi vadă copilul

Ionuţ a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în zona Parcului Tei din Capitală, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica. Cadavrul a fost descoperit pe terenul unei societăţi comerciale de către unul dintre poliţişti, care a căutat împreună cu fratele băiatului de patru ani, acesta arătându-i zona în care au atacat câinii. Trupul lui Ionuţ a fost complet sfâşiat de câini. Pe cap, părinţii i-au pus şapca lui preferată, singurul lucru care mai arată că Ionuţ a fost un băieţel căruia îi plăcea să se joace.

Micuţul este înmormântat joi, la Cimitirul „Sfânta Vineri”, din Bucureşti. Rudele s-au strâns la capelă, inclusiv colegii de grădiniţă au venit să-şi ia adio de la Ionuţ. O ţară întreagă a rămas şocată de moartea cumplită a băieţelului de 4 ani.

DEZBATERE şi SONDAJ RTV.NET: Care este soluţia pentru rezolvarea problemei maidanezilor din Bucureşti?

Citeşte şi MESAJUL EMOŢIONANT al mamei copilului ucis de câini