Revoltă pe Facebook, după ultima gafă a Alinei Gorghiu. Şefa PNL, acuzată se foloseşte de copii în campanie

Alina Gorghiu a făcut o înregistrare halucinantă pentru campania electorală. Şefa PNL apare într-un videoclip în timp ce bate la uşa unui copil căruia îi spune că, dacă nu îi va deschide, Liviu Dragnea îi va fura sandvişurile pentru şcoală.

09 nov. 2016, 15:20
Revoltă pe Facebook, după ultima gafă a Alinei Gorghiu. Şefa PNL, acuzată se foloseşte de copii în campanie

Copilul este fiul unuia dintre candidaţii pnl la parlamentare iar filmul se vrea o continuare ironică a celebrului episod din campania pentru locale, atunci când gorghiu ruga un copil singur acasă să îi deschidă uşa, deşi micuţul nu voia.

Reacţiile negative după ultimul clip nu au întârziat să apară. „Un joc infantil, de prost gust. Ai traumatizat psihic un copil. Rusine!„, este unul dintre comentariile de pe pagina de Facebook a Alinei Gorghiu, în timp ce un alt utilizator scrie: „Urat din partea ei. In orice caz a pierdut mult„.

Stăteam și mă gândeam din ce puncte de vedere nu seamănă povestea asta cu Capra cu trei iezi. Acum mi-am dat seama: lupul nu știe nici un cântec și totuși ușa îi e deschisă. Și da, iedul nu e mâncat pe loc, e doar pus la păstrat. Doamnă, ferească Dumnezeu să aveți copii ca dumneavoastră. În rest, multă sănătate„, este o altă reacţie.