REVOLTĂTOR. Un bărbat mort, acoperit cu pătură şi păzit de poliţie ore bune într-o staţie de autobuz. La IML era închis

REVOLTĂTOR. Un bărbat mort a stat 4-5 ore în staţia de autobuz până când angajaţii Serviciului de Medicină Legală Maramureş au revenit la lucru.

27 dec. 2019, 12:17
REVOLTĂTOR. Un bărbat mort, acoperit cu pătură şi păzit de poliţie ore bune într-o staţie de autobuz. La IML era închis

Caz înfiorător în noaptea de 25/26 decembrie 2019 în Baia Mare, scrie vasiledale.ro. În jurul orei 3.00, la 112 s-a cerut ajutorul autorităților după ce o persoană ar fi decedată în stația pentru mijloacele de transport în comun de pe strada Victoriei (vis-a-vis de Casa Crișan) din municipiul Baia Mare.

Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele poliției și ambulanței, care au confirmat că toate aspectele sesizate se confirmă.

Citeşte şi Un bărbat a murit după ce i-a explodat o petardă în gură

S-a stabilit că bărbatul decedat este un localnic în vârstă 57 ani din Săcălășeni. Medicii de la ambulanță au constatat decesul.

S-a luat legătura cu angajații de la Medicină Legală Maramureș în jurul orei 4.00 pentru a prelua cadavrul și a-l transporta la Morga Spitalului Județean Baia Mare. Numai că șoc: aceștia au spus că nu vor putea veni mai devreme de ora 8.00.

Nu au venit la ora 8.00, ci cu 30 de minute mai devreme – adică în jurul orei 7.30 pentru a prelua cadavrul. În tot acest timp, cadavrul a fost acoperit cu o pătură și a fost păzit de un echipaj al Poliției Municipiului Baia Mare

Cazul acesta nu este izolat iar zvonurile cum că angajații de la Medicină Legală nu lucrează decât între orele 8 și 16.00 se înmulțesc. Un caz asemănător s-a petrecut la Borșa, când oamenii au trebuit să și transporte ruda decedată cu mașina proprie la morga spitalului județean Baia Mare pentru necropsie.

„La data de 26 decembrie, la ora 3.03, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin 112 că pe strada Victoriei se afla un bărbat decedat. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat faptul că persoana era decedată. Verificările poliţiştilor au dus la identificarea acesteia – bărbat în vârstă de 57 de ani, domiciliat în Săcălăşeni. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a decedat acesta”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.


loading...
Partenerii noștri