REVOLTĂTOR. ANCHETA bebeluşului mort din Iaşi a ajuns la final: Medicii, declaraţi NEVINOVAŢI

Ancheta în cazul bebeluşului mort din Iaşi după ce mama sa a stat ore în şir în travaliu neasistată de un medic, s-a încheiat în favoarea medicilor, informează România TV. Practic membrii comisiei care au analizat cazul au considerat că nu a existat nicio culpă medicală. Asta cu toate că medicii care trebuiau să se ocupe de gravidă au primit sancţiuni salariale în acest caz.

05 dec. 2014, 09:25
REVOLTĂTOR. ANCHETA bebeluşului mort din Iaşi a ajuns la final: Medicii, declaraţi NEVINOVAŢI

Comisia de malpraxis din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică din Iaşi a stabilit că nu există culpă medicală în cazul tinerei care a trecut prin chinuri groaznice în maternitatea „Elena Doamna”, din Iaşi.

Citeşte şi REVOLTĂTOR! Părinţii bebeluşului născut mort trebuie să plătească pentru a afla dacă cazul este malpraxis

Membrii comisiei susţin că, din punct de vedere profesional, nu s-au găsit niciun fel de nereguli şi nici nu s-au făcut erori medicale.

Colegiul Medicilor va stabili în următoarea perioadă dacă s-au încălcat aspecte legate de etică, iar poliţiştii continuă ancheta în acest caz.

Citeşte şi REVOLTĂ împotriva medicilor de la MATERNITATEA GROAZEI din Iaşi VIDEO

Tânăra de 26 de ani s-a internat în spital pentru că ştia că urmează să aduc pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Soţul acesteia susţine că, pe timpul nopţii, tânăra a suportat dureri groaznice pentru că niciun medic de gardă nu a fost de găsit, iar spre dimineaţă a născut un făt mort.

Medicii legisţi au stabilit însă că fătul murise de trei zile.

Citeşte şi ACUZAŢII GRAVE la Iaşi. O femeie a stat ore în şir în travaliu, fără niciun medic. Bebeluşul s-a născut mort