Revoltător! Antrenorul Gheorghe Tadici, filmat în direct, în timp ce agresează fizic o handbalistă. „Un ticălos! Au pățit-o mai multe jucătoare” VIDEO

Antrenorul Gheorghe Tadici a fost surprins în timp ce agresa fizic o jucătoare eliminată în timpului meciului câștigat de HC Zalău cu CSM Rm Vâlcea. Bărbatul este cunoscut pentru atitudinea gresivă față de elevele sale.

23 nov. 2021, 21:31
Revoltător! Antrenorul Gheorghe Tadici, filmat în direct, în timp ce agresează fizic o handbalistă. „Un ticălos! Au pățit-o mai multe jucătoare” VIDEO

Antrenorul Gheorghe Tadici, în vârstă de 69 de ani, a avut o ieșire necontrolată la adresa jucătoarei Alexandra Vrabie (extremă, 21 de ani), chiar în timpul meciului câștigat de HC Zalău cu CSM Rm Vâlcea.

Momentul a fost surprins și de camerele de filamt în timpul transmisunii în direct, iar clipul a fost postat pe pagona de Facebook „Handbal Feminin.”

Imaginile îl arată pe Tadici cum o apucă cu forță de braț pe tânăra de 21 de ani, o ceartă, iar apoi o bruschează și o îmbrâncește pe banca de rezerve. Alexandra Vrabie tocmai fusese eliminată la scorul de 9-9.

GHeorghe Tadici este cunoscut pentru comportamentul revoltător pe care îl manifestă față de fetele pe care le antrenează. De-a lungul timpului acesta le-a umilit pe elevele sale și le-a adresat jigniri scandaloase, fapte care se încadrează la capitolul abuzul emoțional.

În toamnă, a primit o suspendare de 8 etape din partea Comisiei de Disciplină, după ce, în timpul unui time-out din timpul partidei cu Rapid , antrenorul echipei din Sălaj a avut o ieșire inacceptabilă. Tadici și-a jignit jucătoarele, folosind cuvinte dure precum „’te-n p***a mă-tii”, „dobitoacele dracu’” și „să vă ia dracu’”.

Pagina de Facebook dedicată hanbalului feminin, care a postat clipul în care Tadici agresează o jucătoare, a scos la iveală faptul că această tactică a antrenorului este recurentă și că există și alte hanbaliste care au avut de suferit din cauza lui.

„Un ticălos! Și când te gândești că are atâția susținători care cred în discursurile sale populiste…
Cea mai mare pedeapsă pentru acest individ periculos este să nu mai semneze nimeni cu Zalău. Oricum, reușește să mai păcălească doar tinere jucătoare care nu au variante mai bune, sau părinți naivi și inconștienți care își trimit copiii într-un astfel de mediu toxic.
Trebuie să stai foarte bine mental sau să fii imun ca să suporți tot ce face acest individ. Se poate juca handbal și în Divizie, dacă nu aveți altă variantă din prima ligă. Da, nivelul e altul, dar la Zalău există șansa să te lași definitiv de handbal și să nu mai vrei să auzi vreodată de acest sport. Au pațit-o mai multe tinere jucătoare în trecut, amintim cele mai cunoscute cazuri: Eliza Cicic, Andreea Stîngă, Alexandra Bojan sau Cristina Lung. Zalău a fost capăt de drum și pentru alte jucătoare. Despre ele nu vorbește nimeni.
Laura Moisă și Mari Burghel au jucat până la 22 de ani în Divizie, la Bacău. Dacă nu greșim, Raluca Băcăoanu a jucat primul meci în Liga Națională la 25 de ani. Dar asta nu le-a împiedicat să ajungă la naționala României, turnee finale și cupe europene. Prin muncă, fiecare ajunge mai devreme sau mai târziu unde își dorește.
Așa că, gandiți-vă de două ori înainte să semnați cu Zalău și puneți în balanță dacă se merită să faceți asemenea compromisuri, care lasă urme.”, se arată în postare.