REVOLTĂTOR! Bătrânică umilită de infirmierele de la Spitalului de Urgență Craiova: ”Nu suntem plătite să vă cărăm în spate”

Caz șocant la Spitalul de Urgență din Craiova! O femeie susține că bunica ei în vârstă de 84 de ani a fost umilită e infirmierele de la Spitalul de Urgență, unde bătrâna suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i-a fost amputat un picior.

23 nov. 2022, 17:56
REVOLTĂTOR! Bătrânică umilită de infirmierele de la Spitalului de Urgență Craiova: ”Nu suntem plătite să vă cărăm în spate”

REVOLTĂTOR! Infirmierele de la Spitalul de Urgență din Craiova și-au bătut joc de o biată bătrânică care a suferit o intervenție chirurgicală destul de grea, în urma căreia i-a fost amputat un picior.

Citește și Un polițist pasionat de păcănele este anchetat după ce a câștigat o avere din jocurile de noroc. Câți bani a reușit să obțină bărbatul

Nepoata femeii a fost cea care scos la iveală abuzul angajatelor Spitalul de Urgență din Craiova, care au uitat că sunt plătite din bani publici ca să îngrijească toți pacienții. Femeia povestește că buncica ei a căzut pe ciment chiar în fața infirierelor, care ar fi obligat-o să coboare singură de pe targă.

Potrivit declarațiilor nepoatei pacientei umilite, scena șocantă ar fi avut loc la trei zile după ce bătrâna a suferit intervenția chirurgicală, atunci când medicul curant a cerut să i se facă un EKG.

„Bunica ne-a spus că au fost două infirmiere. Au urcat-o pe o targă și când au ajuns în locul unde trebuia să i se facă EKG-ul, i-au spus să coboare singură. Bunica a zis că nu poate, ele i-au zis să stea într-un picior. Că trebuie să facă un efort, că ele nu sunt obligate să ridice 100 de kilograme, că în fișa postului nu scrie asta. I-au zis de mai multe ori: Nu suntem plătite să vă cărăm în spate! Luată peste picior, jignită, bunica a încercat să se dea singură jos și a căzut pe ciment. Atunci infirmierele au chemat pe cineva, am înțeles ulterior că un medic rezident a sărit în ajutorul bunicii și au ridicat-o. Apoi, infirmierele au smucit-o, exact așa a zis bunica, și au azvârlit-o în pat”, a declarat Loredana Nicola, nepoata bătrânei.

A doua zi după incident, familia pacientei l-a informat pe medicul curant despre umilințele îndurate de femeie, iar acesta din urmă a promis că va investiga cazul și că le va identifica pe angajatele care au uitat ce înseamnă bunul simț și omenia.

Conducerea Spitalului Urgență din Craiova nu a văzut și nu a auzit nimic

Pe data de 16 noiembrie, Loredana Nicola, nepoata pacientei umilit, a depus o plângere la registratura spitalului. Șocant este că cei din conducerea Spitalului susțin că nu au fost informati despre acest incident.

„Am aflat de la ziariști. Am sunat pe secție și mi s-a spus că lucrurile nu stau așa. Că femeia a amețit și de aceea ar fi căzut. Dânsele spun că imediat a fost ridicată. Este adevărat că pot exista astfel de probleme, infirmierele nu pot să ridice unii pacienți, este nevoie de brancardieri. Dar, din păcate, numărul acestora este foarte mic. Indiferent de situație, însă, nu este normal să existe un astfel de comportament. Suntem oameni, trebuie să ne ajutăm! Vom verifica să vedem exact ce se va întâmplat”, a declarat dr. Stelian Mogoanță, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Citește și Condiţia pusă de Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf şi lui Tiberiu Dumitrescu când i-a cerut în căsătorie. „Le-am dat 24 de ore!” VIDEO