REVOLTĂTOR: Ce a găsit o femeie în pâinea cu care îi făcea sandvişuri copilului ei

O mamă a rămas șocată după ce a deschis ambalajul de la pâine pentru a face un sandviş pentru fiul ei - și a găsit un ac plin de sânge care străpunsese câteva felii.

05 feb. 2013, 19:18
REVOLTĂTOR: Ce a găsit o femeie în pâinea cu care îi făcea sandvişuri copilului ei

Femeia a scos două felii din pachetul de pâine integrală, pe care ea o cumparase de la un supermarket Tesco, și a găsit seringa murdară de sânge, care fusese folosită la injectarea drogurilor.

Acul a fost inserat în pâine de David Rodgers, în încercarea de a ascunde dependenţa sa de heroină de soția lui, potrivit The Sun.

Bunicul de 61 de ani şi-a injectat o doză înainte de a împinge acul de la seringă prin ambalajul de plastic al pâinii de la magazinul Tesco Extra în Salford, Greater Manchester, pe 1 decembrie 2012.

Femeia, care a cumpărat pâinea în aceeași zi, a rămas „alarmată şi întristată” când a observat seringa, în timp ce îi făcea un sandviş fiului ei de 10 ani.

Ea l-a predat poliției, care l-a găsit pe Rodgers folosindu-se de ADN-ul lui.

El a pledat vinovat la contaminarea pâinii cu intenția de a provoca panica publicului la Curtea Magistraturii din Manchester iar acesta riscă ani buni de închisoare.