REVOLTĂTOR: Mamă surprinsă în momentul în care îşi abandonează copilul VIDEO

Imagini cu mama care şi-a abandonat bebeluşul pe holul unui spital din Sibiu au fost surprinse de camerele de supraveghere. Femeia este căutată de mai multe zile de poliţişti. Lângă bebeluş a fost găsit şi un bilet.

15 ian. 2015, 07:39
REVOLTĂTOR: Mamă surprinsă în momentul în care îşi abandonează copilul VIDEO

Poliţiştii din Sibiu au acum mai multe indicii cu ajutorul cărora speră să o găsească pe femeia care şi-a abandonat copilul. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale clinicii private din Sibiu, în care aceasta şi-a părăsit bebeluşul. Pe imagini se vede cum femeia se apropie de scările spitalului şi lasă o plasă lângă perete. Momentul a fost văzut şi de un angajat al spitalului care se afla la recepţie, dar care nu şi-a dat seama ce se întâmplă.

Câteva minute mai târziu, din plasă s-a auzit un plânset de bebeluş. Medicii au luat copilul şi au stabilit că este vorba despre o fetiţă care s-a născut cel mai probabil acasă. Copilul este îngrijit în Maternitatea Spitalului Judeţean din Sibiu.

Poliţiştii încearcă să o identifice pe mamă cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. În plasă, alături de copil, a fost găsit şi un bilet în care mama scria că nu are posibilitatea de a-l creşte.

Citeşte şi: ADOPŢIA, soluţia disperată pentru multe cupluri după ce au cheltuit mii de euro pentru inseminări artificiale