REVOLTĂTOR. O femeie din Baia Mare a fost surprinsă în timp ce se droga cu copilul său în braţe FOTO

O femeie din Baia Mare a fost surprinsă în timp ce se droga cu bebeluşul în braţe. Un trecător a văzut întreaga scenă şi a anunţat Protecţia Copilului. Cu toate acestea, autorităţile au ajuns prea târziu şi nu au mai găsit-o pe femeie.

09 feb. 2016, 09:55

Femeia care îşi ţine în braţe bebeluşul a fost surprinsă de un trecător în timp ce se droga dintr-o pungă de aurolac şi îşi aprinde mai multe ţigări. După zeci de minute petrecute pe scările unui bloc din oraş, îşi strânge lucrurile şi pleacă.

Bărbatul, de profesie medic, a sunat imediat la Protecţia Copilului. Deşi era un apel de urgenţă, autorităţile nu s-au grăbit să ajungă.

Fotografiile cu femeia au fost postate pe internet chiar de către bărbatul care a anunţat autorităţile, scrie voceatransilvaniei.ro.

„Ora 14. Locatia – in spatele Center Caminul. O ,,mamica” responsabila isi odihneste copilul pe genunchi. Copilul doarme. Ca sa nu-i deranjeze somnul ,,mamica” isi gaseste o preocupare – trage dintr-o punga ,,aerosoli”. Capul copilului se leagana, la fel ca si gesturile acestei individe. Dupa 5 minute de aerosoli pe baza de diluant, isi aprinde tacticos o tigara. Desertul de final. Apoi isi impacheteaza lucrurile si la fel de instabila se ridica si pleaca la alte treburi. Spiritul meu civic m-a indemnat sa ma gandesc la copil. Am sunat pe numarul 983, cel care rezolva probleme de protectia copilului. Imi raspunde o doamna, ii relatez tot ceea ce vad si mi se promite ca se va interveni. Doar ca cetateanca ,,mamica” nu asteapta organele de interventie si dupa 20 minute de la apel, se decide sa plece. Dupa alte 5 minute ma suna cei de la protectia copilului. Cele 20 minute dupa apel am asteptat. In urmatoarele 5 am plecat, tocmai cand ajunsesera cei de la protectia copilului. Nu ramane altceva decat cei care o mai vad sa anunte si ei, poate copilul are noroc ca cei de la protectia copilului sa fie mai aproape.”,a scris Călin Man, pe pagina sa de facebook.

Acesta speră că astfel o va putea găsi pe femeia aurolac şi astfel va putea salva bebeluşul.

Citeşte şi