Revoltător. Pate cu mucegai cumpărat din supermarket

Deşi sunt în termenul de valabilitate, multe produse din magazine sunt adevărate pericole. O gravidă din Constanţa a cumpărat dintr-un supermarket pate cu mucegai. Asta după ce o altă femeie din Piteşti a găsit gândaci în punga de cereale pentru bebeluşi.

13 mart. 2016, 07:10
Revoltător. Pate cu mucegai cumpărat din supermarket

Tot mai mulţi clienţi au sesizat protecţia consumatorilor din cauză că au cumpărat mâncare alterată dar în termen de valabilitate.

O femeie însărcinată din Constanţa, care, a mers la magazia şi a cumpărat un pate a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a deschis ambalajul. La suprafaţa pateului se afla un strat de mucegai. Alimentul se afla însă în termen, acesta expira abia în 2017.

La fel a păţit şi un bărbat din Drobeta Turnu Severin. Acesta a cumpărat smântână, însă, când a ajuns acasă şi a desfăcut ambalajul a observat mucegaiul.Bărbatul a sesizat imediat protecţia consumatorilor, iar în urma controlului, o cantitate uriaşă de smântână a fost confiscată.

O mămică din Piteşti a descoperit în urmă cu doar câteva zile gândaci în cutia cu cereale pe care o cumpărase pentru bebeluşul ei.

Citeşte şi Smântână cu mucegai, scoasă la vânzare într-un magazin din Mehedinţi