REVOLTĂTOR: Petrecere ţigănească cu mici în curtea şcolii VIDEO

O paranghelie țigănească a pus stăpânire pe centrul orașului Călăraşi. Alaiul a ocupat străzile, trotuarele şi curtea unei şcoli gimnaziale şi şi-au instalat grătarele cu mici și pastramă. Autoritățile și-au arătat din nou neputința, un adevărat cod roșu de petreceri în locuri publice, transformând în această vară oraşul într-un adevărat rai al parangheliilor.

09 aug. 2018, 09:35
REVOLTĂTOR: Petrecere ţigănească cu mici în curtea şcolii VIDEO

Fumul înecăcios care iese din curtea școlii nu e de la vreun experiment nereușit din laboratorul de chimie, ci de la proțapul și grătarele cu mici și pastramă. Nunta țigănească de la Călărași a paralizat, ieri, întreg centrul orașului.

Primarul dă vina pe conducerea școlii.

„Ei au afirmat că au aprobarea conducerii școlii generale. Noi îl așteptăm pe director să vină, să vedem dacă are această aprobare. Dacă nu, vor fi scoase de-acolo. O să-l tragem la răspundere pe director, că n-are voie să facă așa ceva!”, a spus primarul, potrivit România TV.

În această vară, un vertitabil cod roșu de paranghelii țigănești s-a dezlănțuit în Călărași! O petrecere în curtea Direcției de Sănătate Publică și o alta în parcul din centrul orașului i-a oripilat pe localnici. Corturi, lăutari și grătare sfârâind, de asta au avut parte călărășenii, în vreme ce puradeii dansau în ritmuri de manele pe garajele din zonă. Autoritățile admit că n-au găsit încă o soluție pentru a combate fenomenul.

Parcul din centrul orașului s-a dovedit neîncăpător pentru alaiul de petrecăreți care a pus stăpânire pe tot cartierul. Urletele muzicanților au răsunat ore-n șir, făcând un calvar din viața localnicilor. Șeful Poliției Locale Călărași spune că subordonații săi i-au pedepsit pe nuntași cu trei amenzi însumând 1300 de lei.

În urmă cu doar două zile, un alt alai țigănesc ocupase curtea Direcției de Sănătate Publică din oraș. Localnicii au filmat paranghelia. Imaginile au fost difuzate în exclusivitate la România TV.