Revoltător! Pisică torturată, descoperită într-o cutie încuiată cu lacăt, după câteva zile. Povestea motanului care încă mai poate fi salvat (FOTO)

Românii au început să se mobilizeze pentru a salva animalele traumatizate. Cel mai recent exemplu nefericit este oferit de o companie de ajutorare pentru o pisică ce a fost supusă unor „tratamente" sadice, greu de imaginat. Cu mult noroc a fost descoperit motanul, de o persoană cu bună credință.

13 feb. 2023, 22:59
Revoltător! Pisică torturată, descoperită într-o cutie încuiată cu lacăt, după câteva zile. Povestea motanului care încă mai poate fi salvat (FOTO)

În urma ajutorului miraculos, motanul necesită sprijin din partea românilor, pentru efectuarea procedurilor medicale necesare.

Ștrudel se numește motanul sperios, postat pe o pagină de Facebook a unor iubitori de animale. Irina Pădure e românca ce a descoperit pisica, închisă de niște persoane sadice, într-o cutie cu lacăt.

După ce femeia a scos animalul din cutie, a descoperit că acesta a fost traumatizat. Astfel, medicul a ajuns la concluzia că un picior trebuie amputat. Intervențiile chirurgicale și cazarea la spitale de profil costă enorm, iar iubitorii de animale sunt invitați să-l ajute pe Ștrudel.

 

Pisica salvată ca prin minune are nevoie de ajutor. Povestea motanului care a ajuns pe mâna medicilor

 

Poliția Animalelor a fost sesizată. Iată povestea pe scurt, plus datele necesare pentru a ajuta animalul abuzat:

„❗️ Ștrudel e un motanel sperios din jurul blocului unde stau. Il hraneam zilnic si de ceva timp am observat ca lipseste. Sâmbata, pe 11 februarie, a fost gasit in scara vecina de catre vecina mea in cutia de reciclare hartie/carton, cutie care era incuiata cu lacatul, cu labuta de la piciorul drept din spate lipsa.
Vecina mea l-a dus de urgenta la cel mai apropiat cabinet unde se afla chiar acum.

!!! In urma consultatiei, medicul de garda a constatat ca motanul era incuiat in cutie de foarte multe zile, avea piciorul din dreapta-spate complet fracturat, plin de sange, cangrenat, cu fragmente osoase lipite in blanita, lipsindu-i intreaga parte de tarsiene/metatarsiene/labuta, era deshidratat si emaciat si se misca foarte limitat.‼️‼️

Astazi s-a luat decizia de a i se amputa piciorul, deoarece infectia se extinde.

🔴 Pentru el s-au platit deja 2155 de lei (atasez poza cu bonurile) pana in prezent, urmeaza costurile operatiei plus 2 nopti de cazare si tratament (❗️650 lei operatia plus 450lei/zi tratament si cazare❗️).
Ștrudel are nevoie de oameni care sa il ajute prin donatii pentru interventie si cazare, pentru cei ce vor sa doneze, mai jos sunt contul IBAN si Revolut:

Nume

TANASE-BUCIUC CLAUDIA-IOANA

IBAN

RO33BTRLRONCRT0PA7750902

Valuta

RON

Swift

BTRLRO22

❗️ Revolut:

0722 662 069 – revolut.me/claudiatanaseb

S-a facut deja sesizare la Politia Animalelor, motanul nu avea cum sa ajunga singur in acea stare incuiat in recicleta, in scara exista camera de luat vederi.

Din pacate, pe camere nu se vede nimic deoarece sunt pline de var de la renovarea blocului…

Share, va rog!❗️”.

Vezi AICI postarea asociației de ajutorare a animalelor + FOTO.

Vezi AICI postarea originală a româncei care a salvat animalul + FOTO.