REVOLTĂTOR: Şi-a lăsat copilul să MOARĂ închis în maşină, 7 ORE, la SOARE, ca să trimită mesaje SEXUALE

Un american, acuzat că a provocat moartea fiului său de doi ani lăsându-l singur într-o maşină timp de mai multe ore în plin soare, ar putea fi condamnat la pedeapsa cu moartea.

04 iul. 2014, 06:58

Un american riscă pedeapsa capitală după ce fiul său a murit fiind lăsat într-o maşină la soare. ‘Este vorba de un caz unde pedeapsa cu moartea este luată în vedere’, a declarat judecătorul Frank Cox, la sfârşitul audierii în statul Georgia, în sud-estul SUA.

Potrivit poliţiei, Justin Harris, de 33 de ani, l-a lăsat la 18 iunie pe fiul său Cooper, de 22 de luni, într-un scaun pentru copii în spatele maşinii sale timp de şapte ore, în plin soare, în timp ce el s-a aflat la serviciu, potrivit Agerpres.

Harris a spus că a uitat că fiul său se afla acolo şi că şi-a dat seama doar după ce şi-a luat din nou maşina. El a explicat că, după câteva minute de condus, s-a uitat în spate, şi-a văzut fiul şi a strigat după ajutor.

Însă judecătorul a spus că nu înţelege ce tată a putut ‘urca în maşină şi să pornească fără să se preocupe de starea fiului său’.

În cursul audierii de joi, un agent de poliţie a povestit că, în ziua faptei, Harris a trimis mereu mesaje cu caracter sexual şi fotografii ‘mai multor femei’, printre care şi o minoră de 17 ani.

De asemenea, în zilele de dinaintea incidentului, el ar fi făcut cercetări pe internet privind modul de a supravieţui în închisoare şi s-a uitat la înregistrări cu animale care agonizează în maşini aflate în soare.

Potrivit aceluiaşi poliţist, Harris şi soţia sa Leanna au rămas impasibili când au aflat de moartea copilului lor. În schimb, fratele lui Justin Harris a spus în instanţă că acesta ‘îşi iubea fiul’. Judecătorul a refuzat să-l elibereze pe cauţiune.