Revolut angajează în România: salarii atractive, muncă remote, credite avantajoase pentru case

Compania Revolut, care și-a dublat numărul de angajați, în 2022, ajungând la peste 6.000, are în plan să angajeze și în România.

25 sept. 2023, 08:45
Revolut angajează în România: salarii atractive, muncă remote, credite avantajoase pentru case

Revolut angajează în România! ” Pentru participanții la evenimentul de la Cluj-Napoca, sunt disponibile peste 60 poziții, atât în echipele tehnice, cât și în alte funcțiuni (financiar, credit, operațiuni, customer support, antifraudă, marketing & comunicare, recrutare).”, anunță Revolut, care are deja 120 de angajați în țara noastră.

Revolut spune că participă la evenimente profesionale dedicate profesioniștilor în IT din mai multe țări, în principal pentru a se implica în comunitățile de specialitate din orașele cheie din Europa, unde Revolut are birouri. Posturile vacante propuse profesioniștilor români sunt în principal în regimul de lucru de la distanță, iar angajații au oportunitatea de a lucra pentru proiecte globale, în echipe multinaționale, dezvoltând viitoarele produse și caracteristici Revolut, utilizate de peste 30 de milioane de clienți din întreaga lume, scrie economica.net

În privința întâlnirilor RevDev, acestea au deja o istorie în cadrul companiei, astfel de conferințe fiind organizate în Polonia (Cracovia), Spania (Barcelona și Madrid) și Portugalia (Porto). În ultimii doi ani, peste 500 de participanți au asistat la aceste evenimente. În timp ce în industria fintech, bancară sau în companiile de tehnologie s-au făcut reduceri de personal, în ultimele luni, Revolut a continuat să recruteze sute dintre cei mai buni și mai străluciți angajați din diferite industrii. Compania și-a dublat forța de muncă în 2022 la peste 6.000 și intenționează să ocupe alte 1.000 de posturi în 2023, ajungând la peste 7.000 de angajați, până la sfârșitul anului.

Avertisment pentru 3 milioane de români. Conturile Revolut sunt poprite, val uriaş de cereri 

Recent, compania a deschis și la nivel global poziții pentru un nou produs bancar care va fi dezvoltat în viitor – creditul ipotecar. Printre posturile disponibile inclusiv pentru profesioniștii din România figurează:  manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice etc. Cu ajutorul acestor profesioniști, Revolut își va continua misiunea de a pune la dispoziția clienților o super-aplicație capabilă să le ofere tot ceea ce ține de finanțele personale, inclusiv o ofertă de credite ipotecare.

„La Revolut, oferim un mediu de lucru dinamic, unde se poate construi un parcurs profesional. Fiind o companie globală fintech care a ajuns la 30 de milioane de clienți în doar 8 ani, suntem mereu în căutarea acelor talente care să contribuie la creștere și inovație într-un mediu global. Căutăm mereu profesioniști de top pentru a ne fi alături în proiecte care stimulează inovația fără limite și creșterea personală. Echipa noastră din România contribuie la dezvoltarea de produse și funcții de suport în diferite domenii și așteptăm ca noi profesioniști competenți și experimentați să ni se alăture”, a spus Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut.

Credit la casă la Revolut? Gigantul se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Caută specialişti inclusiv în România
Revolut se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Primul pas este angajarea unor specialişti pentru a ocupa posturi precum manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice. Posturile sunt disponibile şi pentru profesioniştii din România, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Revolut.

Studiu Revolut. Cât trebuie să economisească o familie cu doi copii pentru a-i trimite la şcoală în 2023

Credit la casă la Revolut? Gigantul se pregăteşte să intre pe zona creditelor ipotecare la nivel global. Caută specialişti inclusiv în România

Potrivit unui studiu realizat de Revolut şi Dynata, 25% dintre respondenţii români cred că lucrul la distanţă (de acasă) cântăreşte decisiv în luarea unei decizii privind angajarea şi pentru 41% dintre respondenţi acest model de lucru este important, dar sunt deschişi să negocieze condiţiile. Doar 13% dintre respondenţii români spun că nu îşi doresc sau nu le place să lucreze de acasă.

În ceea ce priveşte perioada următoare, Revolut va participa pe 27 septembrie la DevTalks Cluj-Napoca 2023, eveniment dedicate comunităţii tech şi în premieră în România, pe 28 septembrie, Revolut va organiza la Bucureşti primul eveniment RevDev, exclusive pentru speciliaştii IT şi pasionaţii de tehnologie.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei