Revoluţionarii cer socoteală Parchetului pentru dosarele Mineriadei şi Revoluţiei

Întâlnire de gradul 0 la Parchetul General. Revoluţionarii cer socoteală pentru anchetele din dosarele Revoluţiei şi Mineriadei. Asociaţia 21 Decembrie se întâlneşte cu procurorii de caz din cele două dosare. Mai mult, revoluţionarii vor să depună şi documente care să-i ajute pe anchetatori.

04 iun. 2015, 12:47
Revoluţionarii cer socoteală Parchetului pentru dosarele Mineriadei şi Revoluţiei

Reprezentanţii revoluţionarilor au ajuns la Parchet cu puţin timp în urmă, informează România TV. Aceştia au stabilit o întâlnire cu procurorii, atât din cazul Mineriadei, cât şi din cazul Revoluţiei. Sunt nemulţumiri generale în ceea ce îi priveşte pe revoluţionari, în condiţiile în care în anchete se bate pasul pe loc.  

Citeşte şi DECIZIA luată de Judecătoria sectorului 5 în Dosarul lui Traian Băsescu privind răpirea jurnaliştilor în Irak

Au mai multe probleme legate de dosarul mineriadei, în contextul în care aceasta a fost redeschisă de către cei de la Parchetul General şi apio reconfirmată această redeschidere de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Până în prezent, nimeni de la asociaţia revoluţionarilor nu a fost chemat la audieri, motiv pentru care s-a decis venirea membrilor la Parchet. Membrii asociaţiei au venit cu mai multe documente, care teoretic ar trebui să îi ajute pe anchetatori să rezolve dosarul Mineriadei mai repede.   

În ceea ce priveşte dosarul Revoluţiei, cei de la Parchetul General susţin că se fac acte procedurale în mod ritmic, însă până în acest moment nu există o soluţie.