Revolutionarul Uranus iese din retrograd! Se activeaza Nodul Lunar Nord. Ce energii se elibereaza?

Uranus este planeta socurilor si surprizelor, dar a fost inhibata in timp ce era in miscare retrograda.

18 ian. 2022, 01:43
Revolutionarul Uranus iese din retrograd! Se activeaza Nodul Lunar Nord. Ce energii se elibereaza?

Revolutionarul Uranus a fortat un calm inconfortabil cand a intrat in retrograd pe 19 august 2021, ceea ce ne-a impiedicat sa facem schimbarile importante pe care le simteam ca se produc  in adancul nostru.

Dar acum, cand Uranus devine direct pe 18 ianuarie 2022, toate acele indemnuri pe care le suprimasem pentru acea vreme vor erupe la scara personala si globala.

Horoscop 2022 cu Pavel Globa: Trei zodii lovite de ghinion, trei zodii aflate sub stea norocoasă în acest an

Uranus este planeta socurilor si surprizelor, dar a fost inhibata in timp ce era in miscare retrograda. A fost o perioada de relativa liniste. Dar atunci cand este directa putem experimenta atat idei si evenimente stralucitoare, cat si tulburatoare.

Uranus in Taur reprezinta evenimente bruste si neasteptate, inclusiv modalitati revolutionare de a gestiona si de a face fata banilor, atat la nivel national, cat si la nivel mondial, pe care le-am vazut in timpul sau in aceasta zodie. Deci, daca tu crezi ca ultimele cinci luni au fost haotice, nu ai vazut inca nimic.

Horoscopul banilor 2022. Ce zodii aruncă în acest an cu banii în stânga şi-n dreapta

Toate acestea fac parte din vremurile de transformare in care traim si, oricat de infricosator ar fi, o astfel de schimbare este necesara pentru a redirectiona umanitatea catre un viitor mai bun. Pregateste-te. Incepem!

Activarea Nodului Nord
Odata iesit din retrograd in Taur, uranus activeaza Nodul Nord, intrat si el in Taur. Pregateste-te de schimbari bruste, anunturi neasteptate, revelatii care iti pot intoarce viata cu susul in jos. Unele schimbari te pot soca insa, daca esti cinstit cu tine insuti, iti vei dea seama ca, de fapt, toate acestea te deblocheaza. Te-ai complacut in unele situatii care te-ai tinut prea mult pe loc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citeşte şi:

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 18 ianuarie 2022

Deși ne-am descurcat foarte bine până acum din perspectiva procesului Ascensiunii, mulți dintre noi suntem în continuare cei mai severi critici ai noștri și suntem nemulțumiți de progresele făcute sau poate chiar avem impresia că nici n-am înregistrat vreun progres notabil. Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la Lorie Ladd, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Lorie Ladd
Deși ne-am descurcat foarte bine până acum din perspectiva procesului Ascensiunii, mulți dintre noi suntem în continuare cei mai severi critici ai noștri și suntem nemulțumiți de progresele făcute sau poate chiar avem impresia că nici n-am înregistrat vreun progres notabil.

Cel mai probabil, mulți dintre voi nu vor considera niciodată că s-au descurcat „suficient de bine”, nu vor spune „chiar am facut o treabă foarte bună în ceea ce privește Ascensiunea personală”, până nu vor ajunge la „destinația” pe care și-au stabilit-o (indiferent care ar fi aceea) – și această stare de continuă nemulțumire cu privire la propria persoană este un deserviciu pe care vi-l faceți, fiindcă, de fapt, Darul constă în Călătoria propriu-zisă, în fiecare moment Acum, nu este un Dar pe care îl primești când ajungi la destinație.

Gustați din plin fiecare experiență, savurați fiecare moment, fiindcă va veni un moment în care veți privi în urmă și veți spune: „Dumnezeule, ce lucru extraordinar am făcut!”. Știu că uneori momentul Acum este foarte provocator, când ești într-o stare profund emoțională, cum se întâmplă atunci când cureți emoții de vibrație joasă, dar acesta este procesul Ascensiunii. Așa învățăm cum să trecem de la un mod de existență la altul, cum să renunțăm la control și să capitulăm într-un mod în care nu am mai făcut-o niciodată în viața noastră;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri