Rezultate admitere Academia de Poliţie 2019. Cu ce note s-a intrat la Poliţia, Jandarmerie şi Pompieri şi când se depun contestaţiile

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2019. Cei aproximativ 3.000 de canditaţi care au sus'inut probele scrise la facultăţile Academiei şi-au aflat, astăzi, notele provizorii la concursul de admitere. Depunerea contestaţiilor la probele scrise se face în 11 august.

10 aug. 2019, 15:37
Rezultate admitere Academia de Poliţie 2019. Cu ce note s-a intrat la Poliţia, Jandarmerie şi Pompieri şi când se depun contestaţiile

Rezultatele concursului de admitere au fost prezentate candidaţilor pe liste, în 10 august, la sediul Academiei de Poliţie, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere.

Potrivit unui comunicat, listele provizorii au fost afişate la ora 12.00.

De asemenea, notele pot fi consultate şi pe site-ul Academiei de Poliţie.  

 

În conformitate cu prevederile art. 106 din Regulamentul de admitere:

– Candidaţii pot formula şi depune contestaţii numai cu privire la proba de evaluare a cunoştinţelor, în ceea ce privește baremul de corectare sau corectitudinea numărării și consemnării punctajului obținut pentru propria lucrare,
– Termenul de depunere a contestaţiei este de 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatului cu
punctajul obţinut la probele de concurs (liste provizorii – cu ierarhizarea candidaţilor, generate după admitere).

Vezi AICI model de contestaţie.

Înainte de finalizarea probelor eliminatorii, erau nou candidați pe un loc la Facultatea de Poliție, cinci la Pompieri, șase la Jandarmi și cinci la Poliția de Frontieră. 

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2019. Depunerea contestaţiilor

Candidaţii respinşi la concursul de admitere la Academia de Poliţie 2019 pot depune contestaţii la Comisia de soluţionare a contestaţiilor.

Tinerii pot formula şi depune contestaţii numai cu privire la proba de evaluare a cunoştinţelor, în ceea ce privește baremul de corectare sau corectitudinea numărării și consemnării punctajului obținut pentru propria lucrare. Termenul de depunere a contestaţiei este de 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatului cu punctajul obţinut la probele de concurs (liste provizorii – cu ierarhizarea candidaţilor, generate după admitere).

Contestaţiile se întocmesc numai de către candidat, pe formulare tip, sub semnătura proprie a acestuia, şi se înregistrează în registrul special constituit. Contestaţiile depuse de candidaţi sunt analizate de Comisia de soluţionare a contestaţiilor.