REZULTATE ADMITERE FACULTATE DE POLITIE 2018. Notele, afişate la Academia Alexandru Ioan Cuza

REZULTATE ADMITERE FACULTATE DE POLITIE 2018. Notele candidaților care au fost admiși să susțină probele scrise în cadrul facultăților Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" vor fi afișate luni și marți.

20 aug. 2018, 06:26
REZULTATE ADMITERE FACULTATE DE POLITIE 2018. Notele, afişate la Academia Alexandru Ioan Cuza

REZULTATE ADMITERE Facultatea de Politie 2018. Conform calendarului examenului de admitere la Academia de Poliție, probele scrise în cadrul facultăților Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, a doua etapă a concursului de admitere la Academia de poliție 2018, după probele eliminatorii, s-au desfășurat în perioada 16-17 august.

Facultatea de Politie, rezultate admitere 2018. Rezultatele, aici.  

În Academie, concursul de admitere se organizează pe facultăţi astfel:

Facultatea de Poliţie
Specializarea „Ordine şi siguranţă publică” învăţământ cu frecvenţă și învățământ cu frecvență redusă
Facultatea de Poliție de Frontieră
Specializarea „Ordine și siguranță publică” învățământ cu frecvență
Facultatea de Jandarmi
Specializarea „Ordine și siguranță publică” învățământ cu frecvență
Facultatea de Științe Juridice și Administrative
Specializarea „Drept” învățământ cu frecvență și învățământ la distanță
Specializarea „Administrație publică” învățământ cu frecvență

Facultatea de Pompieri
Specializarea „Instalaţii pentru construcţii – pompieri” învăţământ cu frecvenţă
Facultatea de Arhivistică
Specializarea „Arhivistică” învăţământ cu frecvenţă

Facultatea de Politie, rezultate admitere 2018. Cei 2400 de candidați admiși să susțină probele scrise pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” se vor lupta pe 885 de locuri disponibile pentru anul școlar 2018-2019.

Facultatea de Politie, rezultate admitere 2018. Candidații nemulțumiți de notele obținute la admitere Academia de poliție 2018 au posibilitatea de a face contestații marți și miercuri, pe 21, respectiv 22 august. Contestațiile la examenul de admitere la Academia de Poliție 2018 se vor soluționa joi, 23 august. Prin urmare, notele finale vor fi afișate pe 23 august.

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Depunerea contestaţiilor

Candidaţii respinşi pot depune contestaţii la Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în termen de 24 de ore de la data şi ora afişării rezultatului. Contestaţiile se întocmesc numai de către candidat, pe formulare tip, sub semnătura proprie a acestuia, şi se înregistrează în registrul special constituit. Contestaţiile depuse de candidaţi sunt analizate de Comisia de soluţionare a contestaţiilor. 

Rezultatul analizei contestaţiei şi hotărârea adoptată sunt definitive şi se consemnează în procesulverbal, semnat de preşedintele Comisiei de Admitere pe Facultate şi membrii Comisiei de soluţionare a contestaţiilor. Hotărârea cu privire la soluţionarea oricărei contestaţii va fi comunicată prin afişare la sediul Academiei, în termen de cel mult 48 de ore de la data depunerii acesteia, de către secretarul Comisiei de Admitere pe Facultate.

Rezultate admitere Academia de Poliţie 2018. Afişarea notelor finale

Rezultatele finale la concurs vor fi afişate în data de 23 august, după soluţionarea tuturor contestaţiilor, la sediul Academiei. Prezentarea candidaţilor admişi în vederea efectuării măsurătorilor pentru uniformă este programată pentru 24 august.

Peste 3.200 de candidaţi, băieţi şi fete, s-au înscris în acest an pentru cele 630 de locuri scoase la concurs, la specializările Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmerie şi Pompieri de la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.  În total, în acest an, au fost scoase la concurs 855 de locuri, inclusiv pentru forma de învăţământ la distanţă, specializarea Drept şi Arhivistică.