REZULTATE ADMITERE FARMACIE 2016. Vezi cu ce notă s-a intrat şi care este regulamentul pentru contestaţii

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ FARMACIE DAVILA. Absolvenţii de liceu care s-au înscris la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” au susţinut luni examenele de admitere. Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti a publicat rezultatele la concursul de admitere la medicina 2016.

26 iul. 2016, 14:55
REZULTATE ADMITERE FARMACIE 2016. Vezi cu ce notă s-a intrat şi care este regulamentul pentru contestaţii

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ FARMACIE DAVILA. Cei peste 3200 de candidaţi care s-au înscris la UMF în acest an au susţinut, de la ora 9.00, concursul de ocupare al celor 950 de locuri finanţate de la bget. Dacă cei mai mulţi candidaţi au preferat să se înscrie la Facultatea de Medicină, care dispune de 510 locuri bugetate, cea mai mare concurenţă s-a înregistrat la Facultatea de Medicină Dentară, unde sunt 4,5 candidaţi pe loc. Cei mai puţini au optat pentru Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală, asta pentru că există şi alternativa şcolilor postliceale sanitare, mai puţin riguroase dar şi mai puţin costisitoare.

Concurenţa nu este spectaculoasă nici la Facultatea de Farmacie, unde sunt 1,8 candidaţi pe loc. La Facultatea de Medicină, pentru cele 510 locuri fiind înscrişi 1.942 de candidaţi. Potrivit adevarul.ro, la Facultatea de Medicină Dentară sunt 583 de candidaţi pe 130 de locuri, la Facultatea de Farmacie s-au înscris 259 de candidaţi pe 140 de locuri, iar la FMAM sunt 384 de candidaţi pe 170 de locuri.

REZULTATE FACULTATEA DE MEDICINĂ

Facultatea de Medicina Dentara

  • Rezultate admitere – Medicina Dentara

Facultatea de Farmacie:

Facultatea de Moase si Asistenta medicala:

Contestatiile privind continutul intrebarilor scrise sau corectitudinea grilei oficiale de raspunsuri se inregistreaza la comisiile de admitere ale facultatilor si se depun in termen de 2 ore de la finalizarea probei scrise. Potrivit televiziunea-medicala.ro, dupa acest termen nu mai este posibila contestarea continutului intrebarilor sau a corectitudinii grilei oficiale de raspunsuri.

Contestatiile privind rezultatele probelor scrise (punctajul) se inregistreaza si se depun la secretariatele facultatilor in termen de 24 de ore de la afisarea rezultatelor (incepand cu ora si data afisarii acestora).

Candidatii pot contesta doar propriile rezultate. Dupa expirarea termenului de contestare si de raspuns la contestatii rezultatul concursului de admitere se considera definitiv si nu mai poate fi modificat.