Rezultate ADMITERE la Şcoala Agenţilor Poliţiei de Frontieră 2020. Lista cu punctajele candidaţilor admişi în acest an

Publicat: Duminică, 19 Ianuarie 2020 20:53 // Actualizat: Duminică, 19 Ianuarie 2020 20:53 // Sursa: romaniatv.net

Rezultatele finale ale examenului de admitere la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea au fost afișate în acest weekend. Dintre cei 935 de candidați înscriși, după probele eliminatorii au rămas în concurs 505, fiind disponibile doar 150 de locuri. Pe lista celor admiși nu sunt și candidați din Alba.

Candidații au avut de trecut probele eliminatorii (vizită medicală şi probă sportivă), în perioada 13-16 ianuarie, iar sâmbătă, 18 ianuarie, au susținut proba scrisă de verificare a cunoştinţelor la limba română şi o limbă străină la alegere (engleza sau franceză). 

REZULTATE ADMITERE POLITIE 2020. Cu ce note s-a intrat, când se fac contestaţii. SUBIECTE şi BAREME admitere poliţie 2020 

Vezi LISTA rezultatelor la admitere 2020 – Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Dintre cei 935 de candidați înscriși, 622 sunt băieți și 313 fete. 

Cursurile la Şcoala de Pregătire a Agenţilor de Poliţie de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea vor fi de un an, iar absolvenţilor li se va acorda gradul profesional de agent de poliţie şi li se va asigura loc de muncă în cadrul M.A.I. -Poliţia de Frontieră Română. Repartizarea se va face în ordinea strict descrescătoare a mediilor de absolvire şi în raport de nevoile Poliţiei de Frontieră Române.

Candidații declarați admiși vor trebui să respecte unele condiții, pe timpul cursurilor ce vor începe din 2 februarie. Printre acestea, vor trebui să aibă frizură îngrijită, tuns scurt, fără barbă și nu au voie să utilizeze în instituție medii de stocare sau echipamente IT (laptopuri, stick-uri, tablete) proprietate privată. De asemenea, echipamentul sportiv va trebui să cuprindă trening bleumarin sau negru, tricou/șort de culoare închisă, toate acestea fără inscripțiuni și pantofi sport de culoare închisă.

Perioada de şcolarizare va fi în intervalul februarie – decembrie 2020.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
25 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H