Rezultate admitere Medicină 2018 Carol Davila. Vezi şi notele de la Farmacie

Rezultate admitere Medicină UMF Carol Davila 2018. Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti a publicat pe site listele provizorii cu studenţii admişi pe facultăţi, dupa concursul de admitere la medicină 2018.

26 iul. 2018, 05:35
Rezultate admitere Medicină 2018 Carol Davila. Vezi şi notele de la Farmacie

Rezultate admitere Medicină 2018 Carol Davila. Aproape 3.000 de candidaţi au susţinut ieri, 25 iulie, examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Capitală pentru a ocupa unul dintre cele 1.100 de locuri bugetate, puse la dispoziţie.

Cei mai mulți, peste 1.800 de tineri, s-au înscris la medicină generală, restul pentru medicină dentară, farmacie, moașe sau asistente medicale. Universitatea a avut pentru concursul din acest an 1.100 de locuri, finanţate de la bugetul de stat şi 302 locuri cu taxă.

Rezultate admitere Medicină UMF Carol Davila 2018

Listele provizorii pe facultăţi, generate după concursul de Admitere sesiunea iulie 2018, înaintea contestaţiilor privind rezultatele probei scrise:

Rezultate admitere Medicină:

Rezultate admitere Medicină Dentară:

Rezultate admitere Farmacie:

Rezultate admitere FMAM:

Specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare
Rezultate admitere Specializarea Tehnică dentară

Rezultate admitere Specializarea Asistenţă Medicală Generală

Rezultate admitere Moaşe 

Listele definitive (generate după soluţionarea contestaţiilor) ce cuprind rezultatele definitive şi incontestabile ale concursului de admitere vor fi afişate la avizierele facultăţilor după termenul de contestaţii şi rezolvare a acestora.

După afişarea rezultatelor definitive (finale), actele candidaţilor respinşi se restituie acestora, la cerere, pe baza cărţii de identitate, în cel mult 48 de ore de la depunerea cererii, fără perceperea vreunei taxe. Actele pot fi restituite şi persoanelor care prezintă împuternicire notarială legalizată.

Conform reglementărilor legale în vigoare, UMF „Carol Davila” Bucureşti poate şcolariza, pentru anul universitar 2018-2019, în limita locurilor aprobate de către Senat, studenţi în regim cu taxă, care au susţinut concurs de admitere, dar nu au obţinut punctaj/notă corespunzătoare locurilor bugetate în ordine descrescătoare a punctajelor/notelor. Candidaţii interesaţi de această formă de şcolarizare vor depune cerere la Decanatele Facultăţilor.

Analizarea şi aprobarea cererilor se va face în perioada următoare concursului de admitere (conform calendarului ce va fi anunţat).