REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ CLUJ 2022. Cu ce medii s-a intrat la buget

Pe 23 iulie 2022 a avut loc examenul scris de admitere la Farmacie, Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică. Pe 24 iulie 2022 va avea loc examenul scris de admitere la Medicină și Medicină Dentară.

24 iul. 2022, 20:30
REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ CLUJ 2022. Cu ce medii s-a intrat la buget

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ CLUJ 2022

Medicină

Medicină Dentară

RESPINȘI – Medicină, Medicină Dentară

Medicina_admisi_buget

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ CLUJ 2022 În cadrul instituției din Cluj-Napoca, rectoratul a anunțat un număr total de 995 de locuri pentru sesiunea de admitere 2022-2023, dintre care 650 la buget și 315 cu taxă.

Începând cu data de 4 iulie și până pe 15 iulie au avut loc înscrierile în cadrul UMF din Cluj-Napoca, iar pe 21 iulie au fost publicate listele cu candidații repartizați pe sălile de examene. Pe 23 iulie 2022 a avut loc examenul scris de admitere la Farmacie, Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică. Pe 24 iulie 2022 va avea loc examenul scris de admitere la Medicină și Medicină Dentară.
>REZULTATE UMF CAROL DAVILA 2022. Cu ce punctaje s-a intrat la Medicină vs Farmacie

Examenul de admitere în universitatea noastră reprezintă o probă complexă de testare a cunoștințelor candidaților. An de an, exigența crește, demersul fiind necesar pentru selectarea celor mai potriviți candidați pentru viitorul sistemului național de sănătate. Ne bucură interesul constant al tinerilor pentru profesiile medicale și farmaceutice și ne străduim să le oferim cele mai bune condiții de studiu”, transmite prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul Universităţii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ CLUJ 2022 pe facultăţi:

Farmacie

Asistență Medicală Generală

Balneofiziokinetoterapie și Recuperare

Radiologie și Imagistică

Tehnică Dentară

 

RESPINȘI – Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Radiologie și Imagistică, Tehnică Dentară

 

Nutriție și Dietetică

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2022. Grile grele la UMF Carol DavilaFarmacieFarmacie – Biologie Vegetală

Farmacie – Chimie Anorganică

Farmacie – Chimie Organică

 

Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Radiologie și imagistică, Tehnică Dentară

Biologie

Nutriție și DieteticăNutriție și Dietetică – Biologie Vegetală

Nutriție și Dietetică – Chimie Organică

 

Admitere la facultate 2022 la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB)
Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pune la dispoziție pentru anul universitar 2022-2023, peste 5.000 de locuri bugetate pentru absolvenții de liceu și peste 10.000 de locuri cu taxă.

Concursul de admitere la facultăţile Universităţii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca din sesiunea de vară se desfăşoară în perioada 11-28 iulie. Informații detaliate pot fi găsite pe paginile fiecărei facultăți.

Studenții de la UMF Cluj se vor putea caza în toamnă într-un cămin la standardele celor din Anglia

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a inaugurat astăzi, 24 februarie, căminul studențesc numărul VII, din campusul Hașdeu. Căminul a fost reabilitat și modernizat, investiția ridicându-se la peste 9,6 milioane de lei, echivalentul a aproape 2 milioane de euro, din fonduri proprii ale universității și fonduri alocate de bugetul de stat. Reabilitarea căminului VII a început în luna februarie 2021 și a fost finalizată în noiembrie 2021, construcția fiind ridicată în perioada anilor 1960.

Noua capacitate de cazare va fi de 178 de locuri, în 89 de camere, o cameră din cele 89 fiind dotată pentru persoanele cu dizabilități. Pe lângă camere, studenții vor avea acces și la patru oficii pentru prepararea și servirea mesei, patru spălătorii și trei săli de lectură cu o capacitate de 22 de locuri fiecare.

Cât costă cazarea la un astfel de cămin
Prețurile pentru cazare diferă în funcție de tipul de cameră. Camerele cu patru paturi vor avea prețul de 190 de lei / persoană, cele cu trei locuri vor costa 280 de lei / persoană, camerele cu două locuri vor costa 370 de lei / persoană  , iar camerele de tip garsonieră, cu un singur pat, vor avea prețul de 590 de lei.

„Criteriile de alegere a studențiilor care vor beneficia de cazare în căminul VII sunt în funcție de notele la examene, practic de mediile cu care aceștia încheie anul precedent. Aici mă refer la cei de la anul doi în sus”, a declarat directorul general administrativ UMF, Valentin Mudura.