REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Cu ce note s-a intrat la buget

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Tinerii care doresc să urmeze o carieră în domeniul medical au dat examenul scris pentru trei dintre specializările: Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Craiova.

26 iul. 2018, 05:43
REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Cu ce note s-a intrat la buget

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Concursul de admitere de anul acesta la Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie a avut loc pe 25 iulie. Anul acesta, pentru Medicină s-au înscris 555 de candidaţi, care au la dispoziţie 241 de locuri la buget.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018: S-AU AFIȘAT NOTELE! Le găsiți AICI

Rezultate concurs admitere 2018 

Facultatea de Medicină

Rezultate Medicina Buget

Rezultate Medicina absolventi licee rural Buget

Rezultate Medicina Potential Taxa

Rezultate Medicina absolventi licee rural Potential Taxa

Rezultate Medicina Respinsi 

Facultatea de Medicină Dentară

Rezultate Dentara Buget

Rezultate Dentara absolventi licee rural Buget

Rezultate Dentara Potential Taxa

Rezultate Dentara Respinsi 

Facultatea de Farmacie

Rezultate Farmacie Buget

Rezultate Farmacie absolventi licee rural Buget

Rezultate Farmacie Potential Taxa

Rezultate Farmacie Respinsi 

 

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Pentru Medicină Dentară sunt 34 de locuri la buget şi s-au înscris 161 de candidaţi, iar la Farmacie sunt 29 de locuri la buget şi 75 de candidaţi.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Candidaţii au susţinut proba scrisă sub formă de teste-grilă, iar subiectele au fost din biologie, chimie organică sau fizică.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Pe 27 iulie se va desfășura proba scrisă pentru celelalte programe de licenţă. Pentru Tehnică Dentară sunt nouă locuri la buget şi 67 de înscrişi, la Balneofiziokinetoterapie sunt 19 locuri şi 49 de înscrişi, iar la Asistenţă medicală sunt scoase la concurs 90 de locuri la buget, pentru care s-au înscris 194 de candidaţi. Cei mai puţini candidaţi înscrişi sunt la Moaşe, specializare care are 14 locuri la buget şi 12 candidaţi înscrişi.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Departajarea candidaţilor se va face ţinând cont de media la examenul de bacalaureat şi media anilor de studiu. Candidaţii care nu vor obţine un loc la buget trebuie să facă o cerere pentru locurile cu taxă.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA UMF CRAIOVA 2018. Admiterea se face în ordinea descrescătoare a notelor finale de admitere obţinute de candidaţi, în limita numărului de locuri pentru care se organizează concurs, stabilit pentru fiecare program de studiu. În caz de punctaje finale de admitere egale se vor folosi drept criterii de departajare în ordine: media generală a examenului de bacalaureat, media anilor de studii. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul concursului de admitere se depun la Registratura Facultatii (Decanat) unde au candidat, în termen de 24 de ore, începând cu ora şi data afişării rezultatelor concursului de admitere. Termenul de rezolvare si răspuns este de cel mult 2 zile de la expirarea termenului de depunere a contestaţiilor.