REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE: PSD, locul doi în Europa la nivelul social-democraţilor, susţine Sârbu

PSD a obţinut unul dintre cele mai mari scoruri la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014, la nivelul social-democraţilor. 

26 mai 2014, 11:45
REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE: PSD, locul doi în Europa la nivelul social-democraţilor, susţine Sârbu

„Rezultatul obținut de Alianța PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare are o semnificație clară – este un mesaj de susținere din partea românilor pentru cei care luptă pentru ei, din partea celor care au văzut efectele pozitive ale guvernării conduse de Victor Ponta. În ultimii ani, am avut parte de un ritm accelerat de dezvoltare pe toate planurile, iar acest interes pentru viitorul României este exact ce își doreau cetățenii să vadă din partea unor lideri responsabili”, susţine Ilie Sârbu. 

„Cele 16 mandate de europarlamentari, însemnând jumătate din totalul celor puse în joc pentru țara noastră, vor fi asumate de niște oameni responsabili și capabili, care vor transmite mai departe ideea că susținem Uniunea Europeană, că ne dorim ca România să fie puternică în Europa și, mai ales, că suntem mândri cu identitatea noastră națională – suntem mândri că suntem români.
PSD a reușit, cu ajutorul celor care au votat ieri, să reprezinte România la cel mai înalt nivel în structurile de putere europene. Scorul obținut este al doilea la nivelul social-democraților din Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă că țara noastră va avea un cuvânt mult mai important de spus în toate negocierile și discuțiile pe plan comunitar.
Totodată, rezultatul obținut la alegerile parțiale este o victorie pe toată linia – 7 din 8 mandate pentru Parlament, Consiliul Județean Argeș câștigate de către social-democrați. Deznodământul acestor alegeri ne demonstrează că nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul românilor, iar pentru PSD este o onoare să îi reprezinte atât în țară, cât și în Europa”, a mai spus Ilie Sârbu într-un comunicat.