REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE. Un buzoian fără mâini a mers la vot: Am zis să mai încerc poate s-o schimba ceva şi pentru mine

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE. Un bărbat de 33 de ani din localitatea buzoiană Mărăcineni, fără mâini, a mers duminică la vot, el fiind ajutat de soţia să îşi exprime dreptul constituţional, după care a introdus singur buletinele de vot în urne, ţinându-le în gură. El a spus că iniţial nu avea de gând să voteze, dar s-a gândit totuşi să mai încerce ”poate s-o schimba ceva”.

11 dec. 2016, 18:53

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE. Paul Danciu, din localitatea buzoiană Mărăcineni, a rămas fără mâini la vârsta de 12 ani, în urma unui accident.

Bărbatul a venit, duminică, la vot împreună cu soţia sa, el declarând că deşi este dezamăgit de clasa politică a decis „să le mai dea politicienilor o şansă”.

ALEGERI PARLAMENTARE. Ajutat de soţie, Paul Daciu a mers în faţa membrilor comisiei, unde a primit buletinele de vot. El a semnat în dreptul numelui său cu un pix pe care l-a ţinut în gură, după care a intrat în cabina de vot împreună cu soţia sa care l-a ajutat să voteze.

Potrivit news.ro, tânărul a introdus singur cele două buletine de vot în urne, ţinându-le în gură.

„Nu mai aveam de gând să mai merg la vot, mi-au promis foarte multe ajutoare, dar nu s-au ţinut de cuvânt, am zis să mai încercăm poate s-o schimba ceva şi pentru mine şi vom avea un trai decent. Cineva ca mine are mare nevoie de ajutor şi să mă pot descurca şi eu singur, să nu mai depind de cei din jur”, a declarat tânărul, care îşi doreşte o proteză specială.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE