REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu nu exclude şansa de a ajunge în turul II

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. andidatul PP-DD la prezidenţiale, Dan Diaconescu, a afirmat marţi, la Drobeta Turnu Severin, că, 'dacă alegătorii se vor prezenta la vot duminică, 2 noiembrie, va obţine peste 1,5 milioane de voturi', situaţie care, susţine el, îl va putea aduce în turul II.

28 oct. 2014, 14:55
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu nu exclude şansa de a ajunge în turul II

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Într-o declaraţie pentru Agerpres, Dan Diaconescu a recunoscut că ‘Victor Ponta este greu de învins, însă Klaus Iohannis este vulnerabil şi nu va avea multe şanse”.

‘Dacă în fiecare secţie de votare vom avea 100 de voturi, vom avea câştig de cauză’, a afirmat Dan Diaconescu.

Potrivit lui Dan Diaconescu, ‘cei 38.000 de membri ai PP-DD repartizaţi în secţiile de votare din întreaga ţară vor veghea ca să nu se mai fure’ şi nici ca ‘voturile ce i le va da lui electoratul să fie anulate prin dublarea ştampilelor când se va efectua numărătoarea finală’

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dan Diaconescu a mai spus că în cazul în care nu va ajunge în turul II, va negocia spre care dintre câştigătorii scrutinului din 2 noiembrie va orienta propriul electorat.

‘Fiecăruia dintre aceştia le voi propune cele 100 de priorităţi ce le-am stabilit pentru schimbarea la faţă a României. Celui care se va angaja să soluţioneze numărul cel mai mare dintre acestea, va beneficia de sprijinul meu’, a declarat Diaconescu

El a arătat că nu este interesat de funcţii în viitoarele guverne, dar ţine extrem de mult la ‘materializarea propunerilor’ pe care le-a făcut poporului român, ‘pentru bunăstarea şi prosperitatea sa’.

‘În cazul în care voi fi înfrânt în turul I, în cel mult şase luni alegătorii au să regrete că nu m-au ales, programul meu politic fiind cel mai în măsură să le asigure o viaţă liberă, demnă’, a afirmat Diaconescu.

El a mai spus că va deveni cel puţin ‘un arbitru’ al confuntării din 16 noiembrie şi va alege ‘răul cel mai mic pentru români’.