REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Klaus Iohannis: Decât să fiu MÂRLAN, mai bine pierd

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Klaus Iohannis, candidatul ACL, i-a transmis, vineri, un mesaj, la final de campanie, contracandidatului său, Victor Ponta: "Decât să fiu mârlan, mai bine pierd".

14 nov. 2014, 10:44
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Klaus Iohannis: Decât să fiu MÂRLAN, mai bine pierd

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Klaus Iohannis a refuzat să răspundă, într-o conferinţă de presă, la întrebarea jurnaliştilor care este diferenţa fundamentală dintre el şi Victor Ponta.

„Prefer să nu răspund. Singurul răspuns pe care l-as putea sa il dau v-ar induce poate o nota de aroganţă si nu vreau„, a spus Iohannis.

Iohannis a explicat şi de ce, în dezbaterile cu premierul Victor Ponta, nu a insistat cu întrebări la adresa familiei acestuia.

„Decât să fiu mârlan, mai bine pierd”, a spus liberalul.

Referitor la scuzele pe care nu le-a primit din partea premierului pentru referiri la familia sa în campania electorală, Iohannis a spus: ‘Dacă ar fi înţeles ceva de acolo domnul Ponta, ar fi făcut-o’.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL II. KLAUS IOHANNIS a cântat IMNUL NAŢIONAL într-o conferinţă de presă VIDEO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Pe de altă parte, Iohannis a fost ironic cu preşedintele Traian Băsescu şi cu fostul preşedinte PNL, Crin Antonescu, afirmând: „Observ că şi preşedintele şi fostul preşdinte PNL sunt prinşi cu alte treburi„.

Întrebat dacă el contează pe votul lui Băsescu, liberalul a răspuns: „Eu contez pe votul oricarui român care doreşte o schimbare a modului cum se face politică in România”