Rezultate alegeri prezidenţiale 2019. Codrin Ştefănescu: PSD va avea numărătoare paralelă

Codrin Ştefănescu a anunţat că PSD va face o numărătoare paralelă în ziua votului la alegerile prezidenţiale.

05 nov. 2019, 11:20
Rezultate alegeri prezidenţiale 2019. Codrin Ştefănescu: PSD va avea numărătoare paralelă

„Da, vom avea numărătoare paralelă. Și vom fi foarte vigilenți de această dată! Fiecare om pe care îl avem în secția de votare va fi foarte atent la procesul electoral. Se va raporta imediat la nivel de județ, după închiderea numărătorii. Vom avea o copie după fiecare proces verbal din fiecare secție de votare.

Vom verifica raportarea finală. De data aceasta vom face o numărătoare în paralel și vom lua fiecare copie de proces verbal. Vom fi foarte atenți la ceea ce se petrece. Am avut câteva întâlniri cu șefii de județe. Olguța Vasilescu a avut, acum două zile, o videoconferință cu toate echipele tehnice de la nivelul fiecărui județ, cu președinții, cu reprezentanții noștri în secții și în Biroul Electoral Județean. Lucrurile sunt cât se poate de clare! Vom face numărătoarea în paralel și vom fi foarte atenți să nu se întâmple vreun accident.’ a spus Codrin Ștefănescu pentru DC News.

Codrin Ştefănescu a mai spus că lucrurile nu stau așa precum le-au dat unele sondaje cu privire la procentele lui Iohannis. Bătălia se duce cu șanse foarte mari pentru candidatul PSD.