REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Iohannis defilează, trei candidaţi în marja de eroare pentru locul doi

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Evoluţie spectaculoasă într-o singură oră. Potrivit unui sondaj intern al PNL, Viorica Dăncilă a scăzut dramatic, fiind emaninţată de Dan Barna şi Mircea Duiaconu

10 nov. 2019, 12:06
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Iohannis defilează, trei candidaţi în marja de eroare pentru locul doi

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, ora 13.00, potrivit unuei cercetări interne a PNL

KLAUS IOHANNIS 41%

VIORICA DĂNCILĂ 16%

MIRCEA DIACONU 14 %

DAN BARNA 13%

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Voturile românilor din Olanda ajung în pubele de gunoi FOTO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Un număr de 3.768.091 de alegători s-au prezentat până la ora 13:00 la cele 18.748 de secţii de votare din ţară, ceea ce înseamnă oprezenţă de 20, 68%, conform datelor oficiale de la BEC.

Peste 18,2 milioane de români cu drept de vot sunt aşteptaţi, duminică, să-şi exprime opţiunea electorală într-una dintre cele 18.748 de secţii de votare organizate în ţară. Votarea are loc până la ora 21.00, dar secţiile unde sunt cozi pot rămâne deschise până la ora 23.59.

În străinătate, procesul electoral a început în noaptea de joi spre vineri şi continuă până luni, la ora 7.00. Cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru alegerea Preşedintelui României se desfăşoară în 776 secţii de votare din Australia, Asia, Europa şi Africa. Numărul total al votanţilor din diaspora a trecut duminică de 400.000 cea mai mare participare a românilor din străinătate la un scrutin desfăşurat în România.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Răsturnare de situaţie, REZULTATE SURPRIZĂ la ora 12, se schimbă ierarhia TOTAL 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Cetățenii români cu domiciliul sau reședința în România care în ziua votării se află în țară își pot exercita dreptul de vot la secțiile de votare organizate în România în baza unuia dintre următoarele acte de identitate, valabile în ziua votării: cartea de identitate, cartea de identitate provizorie, buletinul de identitate, pașaportul diplomatic, pașaportul diplomatic electronic, pașaportul de serviciu, pașaportul de serviciu electronic și, în cazul elevilor din școlile militare, carnetul de serviciu militar.

Pașaportul simplu, pașaportul simplu electronic și pașaportul simplu temporar pot fi folosite pentru exercitarea dreptului de vot numai de cetățenii români care votează în străinătate sau de cetățenii români cu domiciliul în străinătate care votează în România.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Viorica Dăncilă scade şi în sondajul intern al PSD. Cine se califică în turul 2. Ce surpriză!

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Este declarat ales candidatul care a întrunit, în primul tur de scrutin, majoritatea de voturi ale alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente.