REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL 2. Blaga: Am votat pentru o Românie normală, pentru România bunului-simţ

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. Copreşedintele ACL Vasile Blaga, preşedinte PDL, a declarat că a votat pentru o 'Românie normală, pentru România bunului-simţ' şi a precizat că a adresat o nouă cerere către BEC pentru prelungirea programului de votare în secţiile din străinătate.

16 nov. 2014, 09:17
REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE TURUL 2. Blaga: Am votat pentru o Românie normală, pentru România bunului-simţ

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. „Am votat pentru o Românie normală, nu una a minciunii, pentru România bunului-simţ şi am făcut-o cu foarte multă speranţă. Şi, de altfel, invit pe toţi românii să vină astăzi la vot, pentru că îşi hotărăsc până la urmă viitorul. Şi pentru acest drept, cel mai important drept într-o democraţie, au murit oameni acum 25 de ani”, a declarat Vasile Blaga duminică, după ce a votat la Colegiul Naţional ‘Ion Luca Caragiale’.

Totodată, copreşedintele ACL le-a transmis românilor din ţară să ţină cont de ‘civismul’ de care dau dovadă cetăţenii români din Diaspora.

„De altfel, am făcut o cerere către Biroul Electoral Central prin care am solicitat prelungirea timpului de votare în străinătate acolo unde sunt oameni care au făcut eforturi deplasându-se la sute de kilometri pentru că nu s-a mărit numărul de secţii ca să voteze. Sper ca de data aceasta cererea să fie aprobată, mai ales că la toate insistenţele BEC Guvernul nu a răspuns şi nu a mărit numărul de secţii din străinătate”, a afirmat Blaga.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL DOI. El a spus că se aşteaptă la o prezenţă numeroasă la vot.

„Toate datele pe care le avem şi pe care le-aţi văzut şi dumneavoastră ne arată că există un interes major pentru aceste alegeri”, a susţinut liderul PDL.

Vasile Blaga a venit la vot împreună cu soţia.