REZULTATE BAC 2015. O elevă de 10 din Bacău arată SURPRINZĂTOR. Află ce PROFESIE vânează

REZULTATE BAC 2015. Diana Zamfir este una dintre cele mai inteligente tinere din Bacău. Ea a obţinut media 10 la examenul de bacalaureat.

30 aug. 2015, 09:18

REZULTATE BAC 2015. La prima vedere, Diana te impresioneaza prin frumusete si prin senzualitate. Nu te-ai gandi niciodata ca tanara a terminat liceul cu media generala 9, 51.

Mai mult, tânăra a reusit sa obtina 10 pe linie la examenul maturitatii: „Am invatat foarte mult, am fost foarte stresata. Nu mi-am dat silinta pentru a demonstra ceva, cuiva, ci pentru ca am stiut ca este cel mai bun moment sa lupt pentru viitorul meu„, a marturisit băcăuanca pentru cancan.ro.

Barbatii sunt atat de misogini. Te vad imbracata intr-o rochie scurta, specifica varstei, si deja te catalogheaza gresit. M-am lovit de aceste lucruri, insa de fiecare data am demonstrat ca nu toate femeile sunt la fel„, a mai spus si ea.

CITEŞTE ŞI BACALAUREAT 2015, sesiune toamnă. Peste 30 de elevi au fost eliminaţi de la proba la alegere a profilului

Desi este inca foarte tanara, Diana Zamfir stie exact ce isi doreste de la viata. Ea a intrat deja la Scoala de Studii Arabe din Bucuresti si vrea sa ajunga insotitoare de bord.

Asta ma vad facand in viitor. Stewardesa in Arabia Saudita sau translator. Am ales sa studiez aceasta limba, pentru ca ma simt atrasa de aceasta lume, dar si pentru ca meseriile legate de lumea araba sunt foarte bine platite„, si-a justificat Diana alegerea.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO: Lucrările scrise ale candidaţilor la bacalaureat vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul, măsura fiind luată în luna iunie, prin ordin de ministru, cu puţin timp înainte de susţinerea probelor scrise din prima sesiune a bacalaureatului.