REZULTATE BAC 2018. Secretele elevilor de 10

Cu multă muncă, seriozitate şi inspiraţie, 104 elevi din toată ţara au reuşit să ia 10 pe linie la bacalaureat. România Tv vă invită să-i cunoaşteţi pe elevii excepţionali ai ţării.

04 iul. 2018, 13:56
REZULTATE BAC 2018. Secretele elevilor de 10

Nicoleta Gurău este singura eleva de nota 10 din judetul Galati. A fost sefa de promotie la cel mai bun liceu din oras si, dupa cum spune ea, nu a renuntat la viata personala pentru a obtine aceste performante.

In timpul liceului a scris chiar o carte de poezii. Ea vrea să studieze jurnalismul, în Capitală.

Chiote de bucurie și aplauze au fost şi pentru Mihai Badi, unul dintre cei doi elevi din Mehedinți care a obţinut zece pe linie la Bacalaureat. Tânărul spune că a muncit mult pentru aceste note, dar acum e fericit.

Popescu Irina este o elevă de 10 cu care se mândreşte întreg judeţul Prahova. Fata spune ca examenul de bacalaureat nu i-a ridicat probleme mari iar visul ei este sa ajunga programator informatic

Diana Dehelean este singura elevă din județul Timiș care a obținut 10 pe linie la examenul maturitații. Fata spune ca efortul pe care l a depus în cei 12 ani de școlă a meritat, asta deoarece a obținut și o bursa de studiu la o universitate din Germania.

Andra Tofan, singura elevă din Suceava care a luat 10 la Bacalaureat 2018. A fost șefă de promoție la Colegiul „Petru Rareș” și vrea să plece în Anglia.

Ioana Iris Roatiș a obținut singura medie de 10 din județul Satu Mare. A fost şefă de promoţie la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare şi a obținut premii de la opt olimpiade naționale. Mai mult, a fost laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv.

Diana Dehelean este singura elevă din Timișoara care a luat 10 pe linie la Bacalaureat 2018. Ea a absolvit Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timişoara.

Trei eleve au obținut media generală 10 la Bacalaureat în județul Cluj, unde s-a înregistrat o rată de promovare de 81,14 la sută.

Iulia Andreea Drăgan a aflat că a obținut singura medie de 10 la Bacalaureat din Turda. Tânăra a fost șefă de promoție la Colegiul Național „Mihai Viteazul”.

Andrada-Ioana Damian-Buda și Maria Otilia Drugan sunt elevele din municipiul Cluj-Napoca notate cu 10 pe linie la Bac.

Andrada-Ioana Damian-Buda a absolvit Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și a obținut nota 10 la limba și literatura română, la matematică și la chimie organică.

De asemenea, Maria-Otilia Drugan, de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, a luat și ea 10 pe linie la Bacalaureat. Ea a susținut examenul la disciplinele Limba și literatura română, Matematică și Anatomie.

Primele rezultate ale examenului de bacalureat, susţinut de peste 136.800 de candidaţi din toate promoţiile, au fost afişate miercuri în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. În cursul zilei, între orele 12:00-16:00, vor putea fi depuse contestaţiile. Media generală 10 la examenul de bacalaureat a fost obţinută de 104 absolvenţi.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2018 EDU.RO: Perfomanţă unică, satul românesc cu două medii de 10