Rezultate Bacalaureat 2016. Aceştia sunt ELEVII DE 10 ai Transilvaniei

Rezultate Bacalaureat 2016. Ministerul Educaţiei a publicat, marţi, rezultatele examenului de Bacalaureat de anul acesta. Înainte de contestaţii, 56 de elevi din România au reuşit să obţină media „10” la Bacalaureat. Dintre aceştia, 18 sunt elevi ardeleni.

12 iul. 2016, 11:50
Rezultate Bacalaureat 2016. Aceştia sunt ELEVII DE 10 ai Transilvaniei

Rezultate Bacalaureat 2016. Doi elevi din judeţul Cluj au reuşit să obţină media 10 la „examenul maturităţii”, alături de cinci elevi din judeţul Maramureş, trei din judeţul Braşov, doi din judeţul Sibiu, doi din judeţul Alba şi câte unul din judeţele Hunedoara, Bihor, Mureş şi Bistriţa-Năsăud, scrie voceatransilvaniei.ro.

Citeşte şi REZULTATE BAC 2016: Topul judeţelor fruntaşe şi topul codaşelor la Bacalaureat 2016, potrivit edu.ro

Judeţul Maramureş are cei mai mulţi elevi de 10 din Transilvania, cinci la număr, toate fete. Este vorba despre Lara Andra Avram şi Iasmina Roxana Pop, de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Baia Mare, Andreea Ioana Boşca şi Aralda Dora Păcurar de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Sighetu Marmaţiei, Andrada Ramona Cioanta de la „Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare.

Doi elevi din Cluj-Napoca au reuşit, de asemenea, să obţină media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Radu Cristian Andreescu, de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi Raul Bogdan Oltean, de la Colegiul Naţional „George Bariţiu”.

Trei elevi din judeţul Braşov au obţinut media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Ioana Bodean şi Mara Vizitiu de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” şi Mara Alexandra Similie de la Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” din Braşov.

Doi elevi din judeţul Sibiu au reuşit să obţină media 10 la examen. Aceştia sunt Cristina Maria Fagetan şi Alexandra Maria Simion, ambele de la Colegiul Naţional „Gh. Lazăr” din Sibiu.

Citeşte şi REZULTATE BACALAUREAT 2016: La Constanţa gradul de promovabilitate este de 60,52 la sută

De asemenea, doi elevi din Alba Iulia au obţinut media 10 la Bacaluareat, fiind vorba despre Andra Teodora Jurju de la Liceul de Arte „Regina Maria” şi Georgiana Maria Medruţ de la Colegiul Naţional „Horea Cloşca şi Crişan”.

Miruna-Călina Baicu de la Colegiul Naţional „Decebal” Deva, Ioana Berindean de la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” Târgu Mureş, Alexadra Carla Iftime de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Oradea şi Ioana Popescu de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” Bistriţa sunt singurii elevi cu media 10 la Bacalaureat din judeţele lor.