REZULTATE EUROPA LEAGUE: AS Roma a capotat la Lyon

KRC Genk, echipă care a eliminat-o pe Astra Giurgiu, este ca și calificată în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a învins o altă formație belgiană, KAA Gent, cu scorul de 5-2, joi seara, în deplasare, în prima manșă a optimilor.

10 mart. 2017, 04:18
REZULTATE EUROPA LEAGUE: AS Roma a capotat la Lyon

AS Roma a avut o repriză secundă de coșmar la Lyon, după ce la pauză conducea cu 2-1. Olympique s-a impus cu 4-2, grație reușitelor semnate de Corentin Tolisso (47), Nabil Fekir (74) și Alexandre Lacazette (90+2). 

Echipele germane Schalke 04 și Borussia Moenchengladbach au terminat nedecis, 1-1. Mijlocașul român Nicolae Stanciu a marcat golul prin care formația belgiană Anderlecht Bruxelles a învins-o în deplasare pe echipa cipriotă APOEL Nicosia cu scorul de 1-0. 

Stanciu a înscris în minutul 29, după o centrare trimisă înapoi de compatriotul său Alex Chipciu.

Nicolae Stanciu, care a marcat al patrulea gol în 9 partide jucate în acest sezon în Europa League, a mai avut o situație bună de gol în min. 57, când șutul său a trecut razant cu transversala. În min. 68, Stanciu a scos un cartonaș galben, după ce a fost faultat de fundașul bulgar Jivko Milanov (ex-FC Vaslui).

Stanciu a fost înlocuit în minutul 80, în timp ce Chipciu a fost schimbat în min. 88, după ce primise un cartonaș galben două minute mai devreme.

Campioana Ciprului a avut o bară în min. 87, prin Vander.

Golul lui Stanciu a fost cu numărul 250 pentru Anderlecht în cupele europene.

Anderlecht a pus capăt unei serii remarcabile de 33 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu pentru APOEL, în toate competițiile. APOEL a pierdut, totuși, toate cele patru confruntări de acasă cu formații belgiene.

În altă partidă, FC Rostov a terminat la egalitate pe teren propriu cu Manchester United, 1-1, mijlocașul român Andrei Prepeliță fiind doar rezervă la ruși.