REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Sălaj EDU.RO 68,5% dintre elevi au obţinut medii peste 5

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Sălaj EDU.RO. Absolvenţii claselor a VIII-a au susţinut în perioada 23-25 iunie examenul de evaluare naţională. Şi pentru că emoţiile au fost mari, elevii au aşteptat cu nerăbdare afişarea notelor. Vezi mai jos ce note au obţinut elevii din Sălaj.

26 iun. 2014, 08:54
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Sălaj EDU.RO 68,5% dintre elevi au obţinut medii peste 5

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 Sălaj AICI sau pe EDU.RO.

Patru elevi din Sălaj au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, în toate cele patru cazuri fiind vorba despre absolvente care au încheiat cu 10 pe linie şi şcoala gimanzială. Retultatele au fost afişate în şcolile din Zalău în jurul orei 14.30.

În Sălaj, 68,5% dintre elevi au obţinut medii peste 5. La română, 71% au luat note mai mari de 5, iar la matematică, 68%.

La Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr”, unde s-au obţinut an de an cele mai mari medii la Evaluare, niciunul dintre absolvenţi nu a reuşit să ia nota 10 la ambele probe. Cea mai mare medie îi aparţine Dariei Ardelean, 9,90.

Potrivit adevarul.ro, la Şcoala „Mihai Eminescu”, unul dintre cei 10 şefi de promoţie, Andreea Cotoară, a reuşit să repete performanţa şi la Evaluarea Naţională, iar la Şcoala „Simion Bărnuţiu”, trei dintre şefele de promoţie s-au dovedit a fi de 10 şi la examen. Este vorba despre gemenele Ioana şi Maria Costache şi despre Roxana Rad.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Primele rezultate ale Evaluării Naţionale din acest an vor fi afişate vineri, 27 iunie. Listele cu notele candidaţilor înainte de contestaţii vor fi disponibile mai întâi pe site-ul Ministerului Educaţiei, urmând ca apoi să fie postate şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar şi în centrele de examen. Potrivit informaţiilor primite de la inspectorul şcolar general adjunct Maria Pop, preşedintele Comisiei Judeţene de Examen, rezultatele vor fi afişate înainte de ora 16.00, astfel încât de la această oră şi până la 20.00 candidaţii nemulţumiţi de notă să poată depune contestaţii. Contestaţiile se depun în centrele de examen. Rezultate EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 SALAJ EDU.RO – Toate notele pe care elevii din Salaj le-au obţinut la Evaluare Naţională 2014 sunt publicate la unităţile de învăţământ unde elevii au susţinut examenul.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Rezultatele sunt aşteptate, în Sălaj, de aproape 2.100 de candidaţi. Iniţial s-au înscris 2.147 de absolvenţi de clasa a VIII-a, dar încă de la prima probă – cea scrisă la limba şi literatura română – au lipsit 70 de candidaţi. De la a doua – limba maternă – au lipsit cinci, iar de la ultima probă, cea de matematică, au absentat 75 de candidaţi.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Ministerul Educaţiei va publica vineri, 27 iunie, până la ora 16,00 REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 EDU.RO. VoceaTransilvaniei.ro a publicat toate informaţiile despre Evaluare Nationala 2014 – calendar Evaluare Nationala 2014, subiecte Evaluare Nationala 2014 barem Evaluare Nationala 2014 şi Rezultate Evaluare Nationala 2014.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Peste 166.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a au fost asteptaţi la la cele trei probe scrise ale examenului de Evaluare Naţionala, al cărui rezultat va avea o pondere de 75% în media de intrare la liceu. Evaluarea Naţională din acest an a început luni şi s-a încheiat miercuri şi a cuprins trei probe scrise: Limba română, Limba maternă şi Matematică.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Examenul Evaluare Naţională 2014 a început pe 23 iunie, iar rezultatele obţinute în urma celor două, respectiv, trei probe scrise sunt mai importante decât în anii anteriori pentru că vor reprezenta 75% din media de admitere la liceu. Vocea Transilvaniei.ro va prezenta în timp real toate informaţiile despre Evaluarea Nationala calendar, subiecte, rezultate şi admitere la liceu 2014.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Luni a avut loc loc prima probă scrisă, la disciplina Limba şi literatura română, din cadrul Evaluării Naţionale. Marţi, elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă au susţinut proba scrisă la Limba şi literatura maternă, iar miercuri a avut loc ultimul test din cadrul Evaluării Naţionale, proba scrisă la Matematică, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Afişarea rezultatelor se va face pe data de 27 iunie, până la ora 16:00, după care vor putea fi depuse contestaţiile (până la ora 20.00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie.

Rezultate EVALUARE NATIONALA 2014 SALAJ. EDU.RO rezultate Evaluarea Nationala 2014 Salaj. Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat înainte de începerea examenelor că subiectele nu vor fi mai grele ca anul trecut: “Am avut ani în care examenele au fost concepute ca şi cum ar fi olimpiade naţionale. Un profesor învaţă din primul an de facultate că evaluarea se face la nivelul clasei, şi nu în funcţie de cei mai buni cinci elevi din clasă. Asta se întâmplă. Subiectele de anul trecut au fost corect calibrate, anul acesta vom avea subiecte de acelaşi tip, nu cred că vor fi mai uşoare, nu cred că vor fi mai grele”.

Examenul a fost supravegheat video și în 2014, iar camerele au fost instalate și în sălile în care s-au descarcat subiectele, precum și în sălile în care s-au evaluat lucrările scrise.

RomaniaTV.net îţi prezintă, în timp real, REZULTATELE FINALE LA EVALUARE NAŢIONALĂ 2014, informaţii despre rata de promovare, precum şi informaţii despre ADMITEREA LA LICEU şi REPATIZAREA COMPUTERIZATĂ.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 EDU.RO. În anul şcolar 2013-2014, Ministerul Educaţiei a schimbat regulile admiterii la liceu, astfel că media obţinută la Evaluarea Naţională va reprezenta 75% din media de admitere la liceu, şi nu 50% cât a fost până anul acesta.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 EDU.RO: Cum se calculează media de admitere

Media de admitere se calculează ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.

Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru)

Unde:  MA = media de admitere;  ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Broşura privind ADMITEREA LA LICEU 2014

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. DESCARCĂ DE AICI BROŞURA PRIVIND ADMITEREA LA LICEU

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. DESCARCĂ DE AICI MODELUL DE FIŞĂ DE ÎNSCRIERE

Citeşte şi: ADMITERE LICEU 2014. Topul celor mai bune licee din Bucureşti şi din ţară