REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2017. Elevii din Capitală află ce note au luat la CAPACITATE

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2017. Elevii din Capitală află luni ce note au luat la evaluarea naţională. Prima afişare a rezultatelor este programată în data de 26 iunie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse eventualele contestaţii (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 30 iunie.

26 iun. 2017, 09:03
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2017. Elevii din Capitală află ce note au luat la CAPACITATE

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ BUCUREŞTI 2017. NOTE EVALUARE NAŢIONALĂElevii din judeţul Bucureşti pot găsi toate notele de la evaluare pe RomaniaTV.net. VEZI REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2017 Bucureşti.

NOTE EVALUARE NAŢIONALĂ. Evaluarea si notarea lucrarilor se realizeaza de catre doi profesori, care lucreaza obligatoriu in sali separate. In cazul in care diferenta dintre notele date de catre cei doi evaluatori este de cel mult 1 punct, nota finala este media aritmetica a acestora, cu doua zecimale, fara rotunjire. Daca diferenta de note este mai mare de 1 punct, lucrarea este recorectata de alti doi profesori evaluatori, stabiliti de presedintele comisiei, iar nota acordata de acestia este nota finala.

RomaniaTV.net îţi prezintă, în timp real, REZULTATELE FINALE LA EVALUARE NAŢIONALĂ 2017, informaţii despre rata de promovare, precum şi informaţii despre ADMITEREA LA LICEU şi REPATIZAREA COMPUTERIZATĂ.