Rezultate excepţionale pentru înptătorii români. Medalie de argint pentru Robert Glinţă, calificare spectaculoasă pentru David Popovici

Sportivul Robert Glinţă a câştigat, vineri, medalia de argint în proba de 100 metri spate din cadrul Campionatelor Europene de nataţie în bazin scurt de la Kazan. El a stabilit şi un record naţional.

05 nov. 2021, 18:41
Rezultate excepţionale pentru înptătorii români. Medalie de argint pentru Robert Glinţă, calificare spectaculoasă pentru David Popovici

Înotătorul David Popovici s-a calificat, vineri, în finala probei de 200 m liber la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt, de la Kazan.

Popovici a terminat pe primul loc în seria sa, cu timpul de 1:43.08. Finala va avea loc sâmbătă.

Robert Glinţă a încheiat cursa în 49 de secunde şi 31 de sutimi, aurul revenind rusului Kliment Kolesnikov (49.13).

Miercuri, înotătorul român de 24 de ani a cucerit medalia de bronz în proba de 50 de metri spate, cu 22 de secunde şi 74 de sutimi, nou record naţional.

Glinţă a încheiat cursa în 49 de secunde şi 31 de sutimi, aurul revenind rusului Kliment Kolesnikov (49.13), scrie News.ro. Românul a întors primul la 50 de metri, dar a pierdut pe ultimele două bazine.

Miercuri, înotătorul român de 24 de ani a cucerit medalia de bronz în proba de 50 de metri spate, cu 22 de secunde şi 74 de sutimi, nou record naţional.

Citeşte şi: Tragedie trasă la indigo. Hocheistul Duşan Paşek s-a sinucis la doar 36 de ani, asemenea tatălui său, hocheist de naţională, care s-a omorât la 37 de ani