REZULTATE MIAMI OPEN. Monica Niculescu, victorie superbă cu Muguruza. Bianca Andreescu îşi continuă marşul

Bianca Andreescu îşi continuă parcursul la Miami Open: scor 6-3, 6-3 cu Sofia Kenin, în turul doi. Surpriza zilei a venit însă de la Monica Niculescu, care a eliminat-o pe Garbine Muguruza, după trei seturi istovitoare.

22 mart. 2019, 20:45
REZULTATE MIAMI OPEN. Monica Niculescu, victorie superbă cu Muguruza. Bianca Andreescu îşi continuă marşul

Surpriză la Miami, Monica Niculescu o ajută pe Simona Halep de o concurentă importantă în lupta pentru ierarhia WTA. Jucătoarea noastră a câștigat primul act în disputa cu Garbine Muguruza. Monica s-a impus la tie-break cu 7-0! A urmat revenirea, 6-4 pentru spaniolă, pentru ca în decisiv să se impună Niculescu cu scorul de 6-2 în faţa fostei lidere a clasamentului mondial.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, care a trecut în primul tur la Miami Open de Irina Begu, s-a calificat, vineri, în runda a treia a competiţiei din SUA, învingând-o pe favorita 32, americanca Sofia Kenin.

Andreescu, locul 24 WTA, s-a impus în faţa lui Kenin, numărul 34 mondial, cu scorul de 6-3, 6-3, într-o oră şi jumătate.

În runda următoare, Bianca Andreescu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre sportiva cehă Karolina Muchova, venită din calificări, locul 113 WTA, şi jucătoarea germană Angelique Kerber, cap de serie 8 şi locul 4 WTA.