REZULTATE REZIDENTIAT 2019 CLUJ. Când şi cum se face repartizarea rezidenţilor. Punctaje de top la Cluj, GRILE CORECTE

Publicat: Duminică, 08 Decembrie 2019 08:24 // Actualizat: Duminică, 08 Decembrie 2019 18:51 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Sănătății organizează duminică, 08 decembrie 2019, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Concursul se desfășoară în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

REZULTATE REZIDENTIAT 2019 CLUJ. Concursul de rezidențiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 decembrie 2019, va începe la ora 10:00.
 

REZULTATE REZIDENŢIAT 2019 CLUJ AICI

Grile corecte

Domeniul Medicină

Domeniul Medicină Dentară

Domeniul Farmacie

Contestații privind răspunsurile corecte

În conformitate cu articolul 20, pct. (1) din Ordinul nr. 1670/1 Noiembrie 2019 de aprobare a Metodologiei pentru desfășurarea concursului de rezidențiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 Decembrie 2019, vă comunicăm faptul că eventualele contestații privind răspunsurile corecte pot fi depuse de către candidați la sediul Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca, str. V. Babeș nr. 8, parter, până în data de 9 decembrie 2019, ora 16:00.

 
Repartizarea pe săli a candidaților înscriși o regăsiți în linkurile de mai jos.
 
Intrarea candidaților în sală se va face începând cu ora 8:30, până la ora 9:50.
Intrarea în sală se face pe baza cărții de identitate sau a pașaportului, în termen de valabilitate. 

Repartizarea candidaților pe săli

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu. 

Pentru mai multe informaţii privind locurile, posturile, metodologia de concurs, tematica şi bibliografia, vă rugăm accesaţi linkul următor: https://rezidentiat.ms.ro/ .

Cea mai mare concurență se înregistrează, la nivel de țară, la medicină dentară (mai mult de patru candidați pe loc).

Concursul se desfășoară sub forma unui test-grilă, cu câte 200 de întrebări identice pentru toate centrele universitare, pe o durată de patru ore.

Punctajul minim de promovare este de 60% din punctajul maxim realizat la nivel naţional pentru cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, potrivit metodologiei de concurs stabilite de Ministerul Sănătății. 

În perioada 17-19 decembrie, alegerea locurilor/posturilor în specialitate şi a centrelor de pregătire se face prin teleconferinţă, pe baza punctajului şi a clasificărilor anunțate, în intervalul orar 9.00 – 19.00. Candidaţii se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş sau Timişoara. Dacă repartiţia nu se finalizează în prima zi, va continua în zilele următoare, în acelaşi interval orar, sau, după caz, în cea de-a treia zi, până la epuizarea locurilor/posturilor publicate la concurs sau a candidaţilor care au drept de a alege loc/post. Locurile şi posturile rămase disponibile se vor afişa pe pagina de internet la sfârşitul fiecărei zile de repartiţie.

În perioada 6-14 ianuarie se semnează contractele individuale de muncă cu unitățile sanitare, iar repartiția pe clinici de pregătire se face în 14-16 ianuarie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7788
RON
20 Jan
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H