REZULTATE REZIDENTIAT 2019 CLUJ. Când şi cum se face repartizarea rezidenţilor. Punctaje de top la Cluj, GRILE CORECTE

Ministerul Sănătății organizează duminică, 08 decembrie 2019, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Concursul se desfășoară în centrele universitare: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu Mureș și Timișoara.

08 dec. 2019, 06:24
REZULTATE REZIDENTIAT 2019 CLUJ. Când şi cum se face repartizarea rezidenţilor. Punctaje de top la Cluj, GRILE CORECTE
REZULTATE REZIDENTIAT 2019 CLUJ. Concursul de rezidențiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 decembrie 2019, va începe la ora 10:00.
 

REZULTATE REZIDENŢIAT 2019 CLUJ AICI

Grile corecte

Domeniul Medicină

Domeniul Medicină Dentară

Domeniul Farmacie

Contestații privind răspunsurile corecte

În conformitate cu articolul 20, pct. (1) din Ordinul nr. 1670/1 Noiembrie 2019 de aprobare a Metodologiei pentru desfășurarea concursului de rezidențiat pe loc și pe post în medicină, medicină dentară și farmacie, sesiunea 8 Decembrie 2019, vă comunicăm faptul că eventualele contestații privind răspunsurile corecte pot fi depuse de către candidați la sediul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, str. V. Babeș nr. 8, parter, până în data de 9 decembrie 2019, ora 16:00.

 
Repartizarea pe săli a candidaților înscriși o regăsiți în linkurile de mai jos.
 
Intrarea candidaților în sală se va face începând cu ora 8:30, până la ora 9:50.
Intrarea în sală se face pe baza cărții de identitate sau a pașaportului, în termen de valabilitate. 

Repartizarea candidaților pe săli

Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului de promovare obținut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, alcătuindu-se o singură clasificare națională pentru fiecare domeniu. 

Pentru mai multe informaţii privind locurile, posturile, metodologia de concurs, tematica şi bibliografia, vă rugăm accesaţi linkul următor: https://rezidentiat.ms.ro/ .

Cea mai mare concurență se înregistrează, la nivel de țară, la medicină dentară (mai mult de patru candidați pe loc).

Concursul se desfășoară sub forma unui test-grilă, cu câte 200 de întrebări identice pentru toate centrele universitare, pe o durată de patru ore.

Punctajul minim de promovare este de 60% din punctajul maxim realizat la nivel naţional pentru cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, potrivit metodologiei de concurs stabilite de Ministerul Sănătății. 

În perioada 17-19 decembrie, alegerea locurilor/posturilor în specialitate şi a centrelor de pregătire se face prin teleconferinţă, pe baza punctajului şi a clasificărilor anunțate, în intervalul orar 9.00 – 19.00. Candidaţii se vor putea prezenta în unul din centrele universitare: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş sau Timişoara. Dacă repartiţia nu se finalizează în prima zi, va continua în zilele următoare, în acelaşi interval orar, sau, după caz, în cea de-a treia zi, până la epuizarea locurilor/posturilor publicate la concurs sau a candidaţilor care au drept de a alege loc/post. Locurile şi posturile rămase disponibile se vor afişa pe pagina de internet la sfârşitul fiecărei zile de repartiţie.

În perioada 6-14 ianuarie se semnează contractele individuale de muncă cu unitățile sanitare, iar repartiția pe clinici de pregătire se face în 14-16 ianuarie.