Rezultatele autopsiei Flaviei, adolescenta de 17 ani care a murit în sala de fitness, au fost făcute publice. Care a fost cauza decesului

Flavia, adolescenta de 17 ani care a murit în sala de fitness, a decedat ca urmare a unui infarct, arată rezultatele autopsiei.

22 nov. 2022, 10:52
Rezultatele autopsiei Flaviei, adolescenta de 17 ani care a murit în sala de fitness, au fost făcute publice. Care a fost cauza decesului

Rezultatele autopsiei Flaviei indică faptul că tânăra de 17 ani a suferit un infarct miocardic acut în timp ce se antrena într-o sală de fitness din oraș. Fata, care făcuse înot de performanță, nu se afla pentru prima dată într-o sală de forță. Dar sâmbătă, 19 noiembrie, după o serie de ridicări cu o bară de 20 kg, a simţit că nu mai poate să respire. Echipajul de pe ambulanța a încercat să-i acorde primul-ajutor, dar după oră în care manevrele de resuscitare nu au avut efect, astfel că a fost declarat decesul.

Rezultatele autopsiei Flaviei, adolescenta de 17 ani care a murit în sala de fitness, au fost făcute publice

Cum necropsia nu a fost concludentă cu privire la cauza morții, analize suplimentare au fost solicitate în cadrul dosarului penal pentru ucidere din culpă, deschis de poliție. Rezultatul investigațiilor suplimentare a arătat că fata a suferit un infarct miocardic acut, acesta fiind cauza insuficienței respiratorii care i-a adus sfârșitul, scrie adevarul.ro.

După o serie de ridicări cu bara de 20 kg, Flavia le-a zis celor din apropierea ei că nu mai poate respira. Patronul sălii de fitness a sunat la 112 şi a venit Ambulanţa.

Citeste si Fiica celebrei avocate Paula Iacob a murit. Avea doar 63 de ani

Flavia nu avea probleme de sănătate

Adolescenta era voluntar la Crucea Roşie şi Cercetaşii României şi se pregătea de admitere la facultate în Cluj. Visa să-şi ia şi permisul de conducere anul viitor. Nimeni dintre cei apropiaţi nu o ştia cu probleme de sănătate.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au precizat că în acest caz fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauză a murit tânăra.

Citeste si O femeie din Texas trăiește pe picior mare, la propriu! Tanya Herbert deține recordul modial pentru cea mai mare mărime la pantofi